Posts

Showing posts from August, 2012

Makan Karipap

Image
p/s : Gambar Pilihan :)
Magik!Tara.Sudah kembali menulis di blog yang usang setelah berbulan meninggal lamanya.Dulu sibuk dengan alasan penulisan ilmiah.Sampai sudah tamat pengajian pun sudah masih terabai.

Rasa kekok.Itulah fefeling memula.Macam tak tahu nak intro kan dari mana.Setelah ayat ayat penulisan memang di train untuk menjadi skema.Mak ai,memang telitilah kalau menjadi lecturer.Sampai sekecil kecil kesalahan tatabahasa dan penghujahan pun menjadi pertikaian.Phew.Dah tamat detik detik cemas.

Ah,asyik bercerita pasal lecturer.Bagaimana dengan pengajian?

Alhamdulillah.Alhamdulillah.Berjaya tamatkan pengajian dengan tesis yang dah siap tanpa perlu di buat semula, dengan pointer yang mencapai target di atas paras 3.Perjalanan 2 tahun yang sungguh mengujakan.Bila dikenang terasa manis,bila dilalui terasa pahit.

Mandi dalam toilet sekolah,berumah di masjid USM,drive tengah malam sorang sorang,buat pecutan maut dari Perak ke Penang semata mata nak kejar Supervisor yang super duper b…