Rules & Regulations

Done!Harini tamat training hoki setelah berjemur selama seminggu di padang.Ini training untuk pertandingan hoki peringkat Negeri di Stadium Ipoh,bermula Jumaat ni.Mari,mari, ramai ramai kita sokong Kerian :)

Saya bukan Coach.

Gucci.LV.Salvatore Ferragamo oh my!

Yang Pasti

I'm FOREVER 21.

Ahaks!

#Sekadar Iklan#

Training ini untuk player lelaki bawah 18 tahun.Tugas saya menguruskan student saya yang terlibat dengan training ni.Satu momen indah time training ni,sukan adalah pengerat silaturahimi.Syiok ada students yang sepoting dan sappotif.Siyes.Dah macam adik adik pulak saya rasa.

Eh,ekceli entry ni tercetus time di padang.Tapi sebabkan keadaan kejemuran yang melampau,maka kita simpan dulu dalam hati.

Ini buat rakan rakan yang tergolong dalam kelab mudahgodadotcom.Sama!Sama!Kita mendaftar dibawah satu kelab.Dulu lah.Sekarang saya membubar keahlian.Tiada permohonan baru.Azam baru,berhentilah dari berbelanja dengan keadaan mudah tergoda.Baru masuk kedai dengan niat maw 'Window Shopping' , akibat mudahgodadotcom punya pasal, habis dah jadi 'Shopping Heaven'.Cess,pelayan memang menjalankan tugas dengan cekap.

#Tekad#

Tapi,tahun ni,saya berusaha untuk mempraktikkan benda baru.Harap dengan pembubaran kelab,tiada lagi penubuhan kelab yang lebih mengancam selepas ni.Saya rasa,dengan berkata dengan ikhlas, jika di goda:

"Maaf dik,akak tak ada budget untuk beli baju,budget akak hari ni untuk beli selendang saja"

#Sambil tersenyum manja#

Saya rasa itu cara lebih mudah untuk saya mengurangkan nafsu berbelanja.Jawapan yang ringkas dan padat.Alhamdulillah,it works for me :).

Walaupun anda rasa anda mampu untuk berbelanja lebih,tapi saya rasa berjimat adalah cara yang TERBAIK.Boleh juga,simpan duit untuk berbelanja lebih tu untuk bersedekah ke kan.Ingat!

"The More You Give,The MORE and MORE You Get!"

Last but not LEAST

Jika kita perlu barang BRANDED untuk yakin diri,bererti kita kurang keyakinan diri.Sama renungkan.Jika BRANDED untuk tahan lama,ok.Tapi BRANDED untuk pandangan manusia alangkah ruginya #Prof Muhaya.

~Renungan~


video

Oh My Gucci!

Erk?

Hahaha

Comments

Popular posts from this blog

Info Buat Cikgu Yang Nak Sambung Belajar FREE

Entry Yang Terlambat

Jalan Jalan Di Bandar Muar