Friday, February 17, 2012

ABC

1.Alhamdulillah.Alhamdulillah.Alhamdulillah.Hari ni terasa bahagia.Bahagia sebab di kelilingi oleh orang orang yang baik.Kawan kawan yang baik.Keluarga yang baik baik.Best!Best sangat!SYUKUR.

2.Alhamdulillah jugak,arini result dah kuar.result tak berapa cantik semester lepas.Padanlah dengan usaha yang cacamerba semester lepas.Banyak focus pada research berbanding assigmentss.Pengajaran!Pengajaran!Lepas ni masih tinggal berbaki 1 semester.Haraplah dapat berbuat sesuatu.

3.Saya dah link kan account twitter dengan facebook.Dengan tujuan nak menghidupkan kembali aktiviti di laman twitter yang dah semakin laju.Tapi bila dah update beberapa status,saya dah mula rasa mual bila tengok berkali kali status di FB diupdate.Aku ta biasa....Nak kembali kepada keadaan asal,kena tunggu untuk mengonline di lappy.Sekarang saya di luar daerah.Jadi kita tunggu beberapa hari lagilah untuk berasa mual bila mengupdate status.Urm.....



- Posted using BlogPress from my iPhone

No comments:

REVIEW: DTOX NATURAL SENDAYU TINGGI