Posts

Showing posts from February, 2012

Pecah Kaca,Pecah Gelas

Image
Tadi bagi survey form dekat students dan saya mendapat beberapa notes kecil untuk di kenang



Insha Allah!!!!Cikgu sentiasa doakan.Kita usaha sama.Cikgu pun harapkan kejayaan kamu :)




Jangan mengalah.Konsep masih lemah.Teruskan berjuang




LOVE koranglah!Bakal bakal pelajar cemerlang Fizik 2012

Ameeen!

- Posted using BlogPress from my iPhone

ABC

1.Alhamdulillah.Alhamdulillah.Alhamdulillah.Hari ni terasa bahagia.Bahagia sebab di kelilingi oleh orang orang yang baik.Kawan kawan yang baik.Keluarga yang baik baik.Best!Best sangat!SYUKUR.

2.Alhamdulillah jugak,arini result dah kuar.result tak berapa cantik semester lepas.Padanlah dengan usaha yang cacamerba semester lepas.Banyak focus pada research berbanding assigmentss.Pengajaran!Pengajaran!Lepas ni masih tinggal berbaki 1 semester.Haraplah dapat berbuat sesuatu.

3.Saya dah link kan account twitter dengan facebook.Dengan tujuan nak menghidupkan kembali aktiviti di laman twitter yang dah semakin laju.Tapi bila dah update beberapa status,saya dah mula rasa mual bila tengok berkali kali status di FB diupdate.Aku ta biasa....Nak kembali kepada keadaan asal,kena tunggu untuk mengonline di lappy.Sekarang saya di luar daerah.Jadi kita tunggu beberapa hari lagilah untuk berasa mual bila mengupdate status.Urm.....



- Posted using BlogPress from my iPhone

Rules & Regulations

Image
Done!Harini tamat training hoki setelah berjemur selama seminggu di padang.Ini training untuk pertandingan hoki peringkat Negeri di Stadium Ipoh,bermula Jumaat ni.Mari,mari, ramai ramai kita sokong Kerian :)

Saya bukan Coach.
Gucci.LV.Salvatore Ferragamo oh my!
Yang Pasti
I'm FOREVER 21.
Ahaks!
#Sekadar Iklan#
Training ini untuk player lelaki bawah 18 tahun.Tugas saya menguruskan student saya yang terlibat dengan training ni.Satu momen indah time training ni,sukan adalah pengerat silaturahimi.Syiok ada students yang sepoting dan sappotif.Siyes.Dah macam adik adik pulak saya rasa.
Eh,ekceli entry ni tercetus time di padang.Tapi sebabkan keadaan kejemuran yang melampau,maka kita simpan dulu dalam hati.
Ini buat rakan rakan yang tergolong dalam kelab mudahgodadotcom.Sama!Sama!Kita mendaftar dibawah satu kelab.Dulu lah.Sekarang saya membubar keahlian.Tiada permohonan baru.Azam baru,berhentilah dari berbelanja dengan keadaan mudah tergoda.Baru masuk kedai dengan niat maw 'Window S…

HIJAB#1

Image
Dress down & modestly- I'm saying goodbye to 'heavy' makeup! Pray for me! And NO mre tudung kecik & bju ketat2! Khalas! Reborn #muslimah
@Wardina Safiyyah Official Page

*****************************************
Meninggalkan sesuatu yang menjadi kegemaran anda,adalah tidak mudah.Tetapi,jika di NIATkan kerana ALLAH,insya ALLAH,anda sentiasa merasa INDAH! #Anis Diyana
Yess,truly.I am


Don'ts


Di Manakah Saya?

Image
Dimanakah saya bakal memulakan kehidupan yang lebih stabil kelak?
Insya Allah,mengikut perancangan itu, ianya ADA.Di salah satu tempat yang termaktub di atas.Tapi itu perancangan saya.Selebihnya saya serah kepada Allah.He knows BETTER.
Setakat ini kehidupan memanglah bagaikan nomad.
Penang-Perak-KL
Sabar lah Anis,sementara impian ingin di kejar.Yang manisnya,pasti ada di hadapan.
*GLORY.GLORY*










Meminang

Image
*Manis Manis Madu Gula Kapas kan!*

Oh,Indah!

- Posted using BlogPress from my iPhone