Saturday, January 21, 2012

Entry Terbaru di Tahun Baru :)

Alhamdulillah.Dah berada di tahun 2012.Masih di panjangkan umur.Syukur.

Dan dah sudah lama tak menulis.Sekaligus blog tidak menjalankan fungsi nya sejak ianya diactivated. Jika ditanya.Memang sengaja.Atas sebab-sebab peribadi dan biarlah ianya ditanam di situ.Kehidupan lalu kita jadikan panduan bagi menempuh kehidupan akan datang.Insha Allah.

Perkara-perkara yang perlu di bereskan sebelum berakhir 2012 dah memang bersusun susun.Dan memanglah berharapkan semua kerja berjaya dihabiskan dengan tamatnya tahun 2012.Wah, baru saja bermula dah pikirkan nak tamat.Kerana asyik memikirkan yang indah di hadapan.Insha Allah semua perkara bisa di bereskan.

Hello Anis, What r u goin to do?

Ayat dalam blog macam misteri lah sangat.Macam projek besar kemain.But, YES. I hope ianya menjadi besar!besar! dan berjaya!

It is K.A.W.E.N?

Nope!Dimiliki dan memiliki sentiasa menjadi agenda setiap tahun.Cuma masih dan pertanyaan bila dan siapa.Soalan misteri yang hanya Allah yang berhak menjawab.Saya sentiasa yakin dengan janji Allah.Dia akan memberi apabila tepat waktunya.Tidak sekali berputus asa.Bercinta biarlah pada cik somi saja.Biarlah ianya menjadi cinta agung selepas Allah dan Rasul.

and i like dis!

"kami tidak akan ucapkan cinta pada mana mana lelaki 'ajnabi' kerana kami simpan perkataan itu untuk bakal suami kami"..... #FarahLee


Masterji?

Yes..Yes...itu pun salah satu antaranya. Bakal menghantar tesis pada bulan 5.Maka tinggal 4 bulan lagi untuk menganalisis data segala bagai.Ok, stop it! Masih melatih diri untuk menguruskan masa dengan tersangat betul supaya semua boleh settle on time.Tatatatasabar bergelar sarjana!Seriously.

Teeet.Sudah terlajak menulis.Sudah masuk waktu Asar.Moh solat.Azam tahun baru mau yang buat tiap hari

1. Solat On Time
2. Baca Koran lepas solat.
3. Belajar Tafsir Koran
4. Solat Dhuha & Solat Tahajjud.
5. Baca surah Al Waqiah setiap pagi dan Al Mulk sebelum tidur.

Lets do it together frens! :)


No comments:

PHD IS A LONELY JOURNEY