Saturday, August 27, 2011

Tiada Kategori

'Fesyen raya apa yang paling panas panas sekarang? Cecite.Cecite. Oh Siti : Juling mata!'


"Blog yang meme terabai"

Malas nak cakap dah.Ini fakta bukan auta.Lagi fakta yang menarik,start bulan 9, schedule saya dah bersusun penuh wallaweh saya suka!Lagilah nampak unsur unsur pengabaian akan berlaku di situ.Tapi inilah yang dikatakan sebagai

"Berakit rakit kehulu, berenang renang ke tepian"

Satu fakta menarik tentang perasaan, bila dah lama tak membelog ni, nak start satu penulisan punyalah payah. Nak cerita merambu rambu. Tapi mana satu ntah nak di cerita, dah jadi caca merba. Macam excitednya korang pergi Jakel , tengok baju bersepah sepah murah, sana Hot sini Hot last last korang hanya pergi beli tudung Fareeda terNyata Julita. Terlampau banyak pilihan yang mengexcitedkan sampai rasa duduk berhari hari baru puas membeli,last last tak beli. Eh, tu kisah saya minggu lepas. Haha.

Membelong ni kalau di tinggal tinggalkan, kadang kadang ada juga perasaan untuk rindu rinduan.Tapi nak ngadap ni selalu memang terpaksa pasrah lah. Penulisan ni dah sampai ke perenggan yang kedua , baris yang ke 13 , tapi saya masih jammed apa yang nak tulis ni hoi hoi hoi.

Oleh itu, majlis syura sebulat suara memutuskan, lebih baik saya log out sekarang, dan akan kembali dengan penulisan yang lebih bertujuan. Korang bacalah nanti sambil membuat kuih raya, membakar lemang dan menggorang rendang ( goreng? apakah! ).

Will be back............................................................................................................................. Soon ( aceh )


No comments:

REVIEW: DTOX NATURAL SENDAYU TINGGI