Posts

Showing posts from June, 2011

Panas Enjin

Cess..dah 5 minit bukak page bloggerdotcom.Tapi 5 minit jugak saya pikir apa intro paling seswai nak letak.Last last beginilah.Nampak sangat skill menulis dah kurang.Skill makan jugak yang tak henti henti sekarang.Banyak benda yang dah mengidam last last end up dengan saya rasa #kumalaslahnakmakankurisaugemuk. Waka waka eh eh.

Hidup sekarang macam berada di puncak tertinggi ke'busy'an.Tapi yang pelik lagi, time busy saya tulis blog.Eh, tak pelilaklah.Bukankah perkara sebegini macam sering saja berlaku?
Minggu ni ura-ura pemantau nak datang sekolah.Mak kaw!Memang banyak sungguh lah kerja eden yang pending dendang kan.So saya macam tak cukup kaki tangan kepala telinga sekarang.Uwaaa...nanges!Nanges sebab sometimes saya rasa macam #banyaknyakerjatakhabishabis.
Hari Sabtu yang lalu, kawan baik terbaik dah kawen.Ermalina Hanita.Sungguh tak tipu lah kan, bila kawan baik dah kawen, hati pasti nangis. Sekarang dah tiba masanya hidup perlu banyak berdikari sendiri.Kemana mana harus di …