Behind The Scene : TyaJojo's Wedding #1


picca via myfon : moon,anis n bedot n pengantinss

Sedutan peristiwa seminggu lalu. * Yang Ingatlah*


1. Berada di rumah pengantin sejak hari Jumaat.Pengantin sedang sibuk berinai.Tya suruh stay je rumah dia tak payah balik dah.Tapi keranamu assignment, saya balik jugak lah. Sanggup!

2. Kembali di petang Sabtu.Sampai je Ipoh,Tya dah pun pergi berhias kat Bangunan SUK.Kami yang bukan pengantin berhias di rumah sajalah. Tu pun lama no bermake up nye.Sampai cadang nak pergi dewan pukul 7, dah jadi terlajak sampai pukul 745!Waddahel...

3. Tya and Jojo sangat chantek.Awsome bebeh.Sepersalinan hitam memang memukau dengan sentuhan Arma.Chantek sangat!

4. Tengku Zara sangat chantek.Subha Nallah....Masya Allah...Insya Allah,Insya Allah,* Maher Zain*.... Tak boleh pandang dengan sekali imbas lah!

5. Kumpulan Saujana nyanyi berapa lagu entah.Sibuk makan.Tapi lagu yang paling best i loike,lagu Insya Allah by Saujana.Ah, kalau dah suka katakan suka.Ta kesah la siapa yang nak nyanyi kan.Tapi semua peramah.Nak tangkap picca.Banyak pulak sesi soal jawabnya!

6. Rizal Tisin tinggi.

7. Pak Sako pengacara majlis, kelakar no!

8. Ucapan dari Nik,wakil rakan terbaik.PurrrrFecttttt!

Ah,mengapa mengantuk ni? Perlu tidur sekarang.Perasaan tido saya sekarang macam tak reti nak tahan tahan.Tidur apabila mahu.Bai!




Comments

Popular posts from this blog

Info Buat Cikgu Yang Nak Sambung Belajar FREE

Entry Yang Terlambat

Jalan Jalan Di Bandar Muar