Pertunangan

Kisah Ahad Yang Lalu,
Kita Layan Gambar Dulu

* Eh macam pantun la pulak!



~Berseri!~


~Young Generation~


,

~Atoksssss!~

Ok, dah habis cerita. Pictures tell a thousand words kan. Hohoho. *Santa Klaus*

Ini pertunangan kezen.Sebab rumah umpama 100 kangkang kera dari rumah saya, makanya kerjasama hubungan keluarga wajiblah dilaksanakan. Inilah keluarga. Love My Familia Soooo Much Muah Muah Muah.

Majlis di jalankan secara ringkas. Yang paling penting, perkara wajib di utamakan. Sebagai anak gadis, tugas saya tak lain tak bukan menjadi peneman untuk di make over kan menjadi penunang. Best tengok orang make up. Terus jadi cun. Terus tiba-tiba rasa nak make up supaya cun jugak.Hohoho *Santa Klaus*

Majlis macam ni jugak, kita boleh namakan sebagai majlis serah diri. Sampai pening nak bagi explanation dekat orang ramai soal jodoh dan kawen.Come on la...benda simple malas nak terang ribuan kali.

Next week, my best friend's wedding. TYA Asisul!!! U must be gojes baby! ~LOve~





Comments

Popular posts from this blog

Info Buat Cikgu Yang Nak Sambung Belajar FREE

Entry Yang Terlambat

Jalan Jalan Di Bandar Muar