Make Over #2

Make Over # 1
Ini tugasan blog yang dah lama tertangguh.Nak buat make over.Baru sekarang nak buat, padahal niat tu macam terperam dah lama.Entah apa mimpi entah.Nak kata kerja dah siap pun bukan.UNFINISHED work tu banyak lagi wey!

KerjaMemangTakHabisHabisWey melainkan PENCEN

And..kalau satu hari nanti ada pengstrukturan semula gaji cikgu, saya nak masuk club Saya Sokong Sangat Gaji Cikgu Naik sebab 1. saya suka duit 2. memang patut pun gaji naik.

Make Over #2
Satu persatu teman meninggalkan diri ke alam perkahwinan.The latest hot hot pengantin masih panas, Niza. My good + best fren di sekolah. We all posting on the same day 2 tahun lepas, buat banyak kerja yang sama kat sekolah, pergi berfoya foya bersama n then now Niza dah kawen!

Hohoho.Perkahwinan bukan pemutus sebuah persahabatan.Tapi ianya like macam kau dah kehilangan seorang sahabat yang kalau nak ajak lepak tengok wayang, nak ajak keluar makan malam-malam dia akan cakap 'kena tanya cik somi' , 'kena izin cik somi' yang last last kau jadi kurang mengajak sebab kau dah faham tugas dia sekarang dah ada extra job that is 'ratu di hati suami' . Wahhh..sweet tak ayat aku? Sure kau rasa aku romantis dalam diam kan sekarang Niza. Clap!Clap!

Sedikit ucapan buat pengantin yang cantek di hari perkahwinan



Buat Niza & Apat , selamat melayari bahtera alam perkahwinan dengan sabar , bahagia selamanya. This is the beginning for your new life. Semoga lepas ni dah berjaya memasak dengan dasyatnya supaya ko boleh buat open house tiap hujung minggu dan kitaorang datang makan dengan seleranya. TeeeeeeeeeettS




Last moment together before be Mrs Niza :)


p/s : eh kenapa tiba tiba sayu di hati ni? Huahuahua









Comments

rose sensei said…
anisssssssssssssssssss...miss u so much lorr...lame dh x tegur kt fb..aku pun dh naik muak asik ngadap fb je...
hahaha..byk keje bertambah2..sebab aku yg carik kerja2 tambahan...tiap2 hari keluar kol 8 pgi balik 10 malam sebab tusyen manjaaannnngggg...

part yg kite seakan sama, kawan2 mmg pergi satu persatu meninggalkan kita...sayu,sedih,sepi..xde ape yg boleh gambarkan perasaan diri sendiri yang kene tinggalkan...

anyway,selamat bertugas+belajar + soalan cepu cemas...bilakah kita akan mengikut kawan2 kita untuk naik pelamin????????hahahahahahaha
LUVLYDIYANA said…
rose sensei...windu sama ko jugak.dah lama tak on9 kan.mmg aku pun bz dgn kebzan yg dicipta sendiri.hehe

yg part bila tu susah la nak menaakul.tapi selalunya org cakap...'save the best for the last'..haha..
rose sensei said…
hahahha...good statement

Popular posts from this blog

Info Buat Cikgu Yang Nak Sambung Belajar FREE

Entry Yang Terlambat

Jalan Jalan Di Bandar Muar