Thursday, December 30, 2010

Welcome 2011

Ini entry terakhir di tahun genap.Kira penutup blog untuk tahun ini.Blog memang tak akan di tutup lah even blog ni dah macam hidup segan tutup tak mahu dah aku nampak.

Aku taknak buat review 2010 ke hapa.2010 bagi aku bukan lah seindah rasa.Ada perkara baik yang di tempuh, ada perkara buruk juga yang datang.Adat kehidupan lah.Yang baik akan berselang seli kan dengan keburukan.Tak semua dalam dunia ni indah belako!

Task 2011 dah banyak yang menanti.Yang aku harapkan dapt selesaikan semua tugas sambil menjadi wanita anggun.Sebab sekarang aku rasa eyebag dah makin membunuh.Then jerawat makin banyak nak tumbuh.Giler ah aku tension!

2011...aku harap dengan bertambahnya tugas untuk aku kat sekolah, dengan bertambah nya kerja aku yang dah kena bersiap buat research proposal , aku harap aku tak lupa satu perkara penting untuk aku that is KAWEN!


Welcome 2011.. .:)

3 comments:

ASaDa RyutaRo said...

hahahaha.. isu kawen kena mention selalu. ;P

semoga berjaya jadi insan cemerlang..

LUVLYDIYANA said...

thanks taro...selamat tahun baru untuk taro...haha.tahun depan boleh mention untuk setiap entry pulok. :P

ku_Merpati said...

lama dah tak singgah sini...wah..lebih ceria...hehehe..
moga tahun 2011..membawa seribu pengertian...

REVIEW: DTOX NATURAL SENDAYU TINGGI