Tuesday, September 28, 2010

My Condition : NOW!

Perasaan : Merindui FB!Twitter!Blog tapi di sekat sekat sebab once dah terjebak, macam dah non stop tanpa mempedulikan tuntutan penulisan ilmiah.

Fizikal : Lemau!Minggu yang hectic macam tiada hari untuk esok.T________T

Mental : Padat!

Kehendak hati : Memerlukan notebook baru untuk tuntutan pembelajaran dan kerjaya!Tapi.........

Impian terdekat : Tak sabar nak cuti.Nak rehat!

Impian di kejauhan : Tak sabar nak ambil scroll untuk Ijazah Sarjana Pendidikan Sains dengan pengorbanan!

Aktiviti Penenang Jiwa : Teater Muzikal Mahathir.....Maher Zain..

Kerja In List : Banyak!!!


Bye, Kita bersurai.Esok saya ada pop pop pop pop pop pop kuiz.Boleh tiru.Tak payah risau.Muahahaha.




2 comments:

yonna said...

aku rinduuuuuu nak beramas mesra dengan hang kat tweet weh!!

LUVLYDIYANA said...

aku punnnnnnnnnnnnnnn!!

REVIEW: DTOX NATURAL SENDAYU TINGGI