My Condition : NOW!

Perasaan : Merindui FB!Twitter!Blog tapi di sekat sekat sebab once dah terjebak, macam dah non stop tanpa mempedulikan tuntutan penulisan ilmiah.

Fizikal : Lemau!Minggu yang hectic macam tiada hari untuk esok.T________T

Mental : Padat!

Kehendak hati : Memerlukan notebook baru untuk tuntutan pembelajaran dan kerjaya!Tapi.........

Impian terdekat : Tak sabar nak cuti.Nak rehat!

Impian di kejauhan : Tak sabar nak ambil scroll untuk Ijazah Sarjana Pendidikan Sains dengan pengorbanan!

Aktiviti Penenang Jiwa : Teater Muzikal Mahathir.....Maher Zain..

Kerja In List : Banyak!!!


Bye, Kita bersurai.Esok saya ada pop pop pop pop pop pop kuiz.Boleh tiru.Tak payah risau.Muahahaha.




Comments

yonna said…
aku rinduuuuuu nak beramas mesra dengan hang kat tweet weh!!
LUVLYDIYANA said…
aku punnnnnnnnnnnnnnn!!

Popular posts from this blog

Info Buat Cikgu Yang Nak Sambung Belajar FREE

Entry Yang Terlambat

Jalan Jalan Di Bandar Muar