Monday, August 16, 2010

Nekad Ramadhan


Semalam saya dah privacy setting kan segala macam wall.Harap berjaya hidup tanpa FB dalam keadaan kerja yang sedang bermusim terkujuh sekarang nih.Ok sekian.Hiduplah bergembira tanpa FB mulai sekarang!

1 comment:

queenlyana said...

hahaha bagus tu beb. Aku menyokong secara padu. InsyaAllah, bila dah stabil dari segala kerja, boleh lah main FB balik.

Mmg lah bergantung pd individu nk addict atau tak... tapi aku pn tak jumpa formula berkesan untuk tak addict sngt dgn FB tu. Hohoho

Tak jadi kerja kot. Ni solat pn boleh delay sebab FB. Apatah nak jadi kan. Tambah2 bulan posa nih. ISk.. marilah insaf.

REVIEW: DTOX NATURAL SENDAYU TINGGI