Saturday, August 7, 2010

Aktivitas Persekolahan Hujung Minggu


Yes!dah habis hari hari cuti saya.Esok tinggal sehari.Tapi ada tusyen pulak.Minggu ni bekerja 7/7.Phewwww.......

Nisbah pelajar dengan cikgu yang datang sekolah tadi lebih kurang sama banyak ja.Sekolah di hari Sabtu.Pelajar saya semua liat ja nak datang.Kalau saya jadi pelajar pun saya liat.Tapi sebab saya adalah cikgu yang memang kena datang, kalau tak datang kena buat surat nak tunjuk sebab segala bagai.Jadi saya kena datang.Besides, ni amanah babe!Tanggungjawab.Malas macam mana pun kena la jugak datang.

Saya nak masuk kelas tadi.Dari jauh students dah awal-awal jerit.

"Cikgu, taknak belajar.Cikgu tak nak belajar"

Melayan kanak kanak yang baru nak meningkat dewasa.Macam ni lah!

Tadi dalam bilik guru, time tak ada kelas, saya buat kerja baru.Melayan cerita Perempuan Berkalung Sorban.Cerita ni tak habis lagi saya tengok.Saya rasa sekarang macam saya dah makin mula nak jatuh cinta pada cerita cerita indon.Ayat Ayat Cinta cerita terbaik saya paling suka!Sekarang saya suka Benci Bilang Cinta jugak!Kisah next Cinta Karina pun macam best nak layan.Saya suka indon sejak dulu kot.Dulu pun saya pernah suka Peterpan.Tapi bila dah jadi porn, naik geli la pulak.Nasib baik perempuan hot!Aishhh.Semoga saya tak bertemu jodoh dengan orang Lombok.Eh,tetiba.Hahaha.

Nak online, wi fi kat sekolah dah nazak.Tak boleh online dah.Saya tak tahu apa punca.Biarlah.Kalau ada pun saya bukan sempat nak guna.Ada atau tiada, langsung tak beri kesan.Bukan sempat sangat pun nak online kat sekolah sekarang.Tambah-tambah bila jadual peribadi saya kat sekolah makin padat sebab nak sesuaikan dengan waktu kuliah saya di USM.Lagila macam kadang-kadang tak sempat pun nak merasa betapa empuk nya kerusi saya di bilik guru!Sedih bukan?

Urm, apa nak tulis ni sebenarnya? Mood blogging!Silalah datang.Saya hanya asyik mencarut karut saja sekarang!

Bersurai sebelum terkeluar landasan.Aku blurr nih.Sekian.

No comments:

REVIEW: DTOX NATURAL SENDAYU TINGGI