Sunday, July 4, 2010

Checklist Pelajar Baru USM

  • Medical Check Up - Dah buat
  • Yuran - Dah bayar! RM 2160.Saya ingat USM yang termahal.Rupanya yuran UUM lagi mahal menjerat!Bertabahlah Lyana di UUM!
  • Dokumen yang perlu bawa - dah susun!
  • Cuti - Dah apply tapi tak hantar lagi dekat Penolong Kanan.Buat pagi ni okeh!Saya apply cuti satu hari ja.8hb.Sekarang terasa nak apply cuti 2 hari.Tapi bila terover cuti ni mula nak terbayang muka students yang melompat di kelas bergembira bila saya takde.Kalau bagi kerja pun, haram la nak buat.Huh.Tak boleh jadi!
  • Hati - excited bersulam debaran!Dup Dab Dup Dab.
  • Overall ......

I'M READY!!!


Gemuruh jiwa semangat membara
Dari puncak ingin ke angkasa
Berkalungkan bintang berkelipan

Menyerlah jauh dari yang biasa

4 comments:

Azwandy Bin Muhamad said...

salam. tahniah cikgu....
Mahalnye yuran..
Tapi, kalau nak tau, yuran UPM lagi la mahal...Huhu...
selamat bergelar mahasiswa semula cikgu...

LUVLYDIYANA said...

wandy :
yaka?kalau UPM pun mahal lagi..macam tu ranking yuran termurah sekarang mebi UKM lah!hehe

thanks asada!

Nescafe ais said...

Tahniah cikgu.

Tapi rasanya paling murah USM. Yurannya dalam RM1800++. Kalau UKM tak tau pulak cerita. Cikgu amik opsyen apa yer?

LUVLYDIYANA said...

nescafe :
UKM 1700.murah kan.so, macam boleh letak ranking kemurahan yuran adalah UKM.Menyesal dulu pergi maki dalam hati yuran UKM mahal.hehe

Amik Sarjana Pendidikan Sains... :)

Thanks for ur tutorial.Dah dapat letak butang like.Best la!

REVIEW: DTOX NATURAL SENDAYU TINGGI