Next Attraction

Dulu, saya pernah teringin nak tengok teater yang saya luahkan dalam entry ni . Lepas tu ianya datang macam ting!!My wish become true.Yang saya pun tak percaya yang saya boleh dapat juga nak tengok teater di zaman muda remaja.Ewah!Yang saya rasa sebelum ni, 'siapalah nak tengok teater dengan aku'.Thanks Zai n Niza yang berhajat sama nak tengok.Kalau tak, kempunan la kan.



Teater Natrah : Teater pertama yang saya tengok di Istana Budaya.Fullamak best!Maya Karin sangat cantik.Remy pun hensem.Eh, itu tak penting sangat.Yang penting, cerita dia memang mengujakan.Memang tak rugi saya bayar duit teater.

Kali ni , saya rasa nak pergi tengok teater lagi.Untuk cerita yang saya rasa best.Sekarang, saya nak tulis kat sini dengan harapan saya dapat tengok lagi


Uda dan Dara : 10 - 20 Julai
Dara adalah Misha Omar.Saya tak dapat bayangkan sejauh mana Misha Omar berjaya membawa watak ni.Tapi di dengarkan, teater ni bakal menjadi teater muzikal yang sebenar. Maka, saya nak menghayati kebenaran itu. Entah dapat la tidakkan.Tapi macam teringin nak tengok.Tapi macam tiada harapan ja.Tiada siapa-siapa pun yang ada ura-ura nak tengok cerita ni.Urm, kalau tak dapat pun tak pa lah.[ Pujuk diri ]. T___T


Muzikal Tun Mahathir : 24 Sept - 4 okt
Ini kawan saya Mahirah, siap dah texting saya 2 bulan yang lalu."Anis, aku nak tengok Muzikal Tun Mahathir nanti.Kalau free kita pergi".Time tu saya tak tahu pun teater ni bakal di tayangkan.Schedule Istana Budaya, bukan rajin nak hapdate pun.Tapi saya rasa ini pun menarik.Saya pernah baca kisah hidup Tun Mahathir.So, kalau nak feel lagi boleh tengok ni kan.Ok, ni macam ada harapan boleh tengok kan?






Comments

queenlyana said…
olooooooh weh.. aku tak pernah masuk IB. HAHAAHA

erk, masok tu pernah.. join event ja tak pernah. *sedih*
LUVLYDIYANA said…
best weh best.tapi mebi depend pada teater gak kot.yang natrah tu memang best.
maCy said…
maCy ade natrah ta tgk ag..

hum..cmbest..huhu
Thoha said…
salam..saya pun tak pernah tengok teater..hehe

Popular posts from this blog

Info Buat Cikgu Yang Nak Sambung Belajar FREE

Entry Yang Terlambat

Jalan Jalan Di Bandar Muar