What's On My Mind?

1. Baru lepas study Mathematics Form 5 untuk tusyen esok.Matematik Itu Mudah.Add Math Adalah Menyampah.Hokei.Ini fakta yang saya buat dulu dulu.Sampai hancus lebus busuk lunyai buku AddMate , saya tak dapat A juga.Itu dulu.Sekarang saya rasa Matematik Itu Tak Senang.Indah Khabar Dari Rupa.Sekarang bagi saya,Add Math adalah senang macam nak pergi cakap dekat AddMath I LOVE U sampai mati jom kita kawen jika AddMath adalah orang.Haipp haiip.Dah sebut sebut kawen ni apsal?Muahahaha.

Jap apsal macam nak merepek sangat ni.

Sebenarnya saya risau nak mengajar esok.Tajuk esok macam mencuakkan.Mengajar tajuk tajuk yang tanpa pengiraan adalah susah bagi saya.Esok nak ajar tajuk Plan And Elevation.Senang tapi TAK BEST nak ajar.Kalaulah syllabus ni boleh delete n remove macam FB, dah lama saya buat.Dulu saya ajar tajuk Transformation pun saya rasa bermasalah.Sebab macam saya je yang paham tapi bila ajar kat students, students TAK paham paham.Pengajaran TAK berkesan.Saya STRESS.Kalau AddMath semua adalah kiraan.Sebab tu saya nak LIKE LIKE LIKE jutaan kali sekarang.Mudah bagi saya nak ajar.

Kadang kadang susah nak buat orang paham benda yang kita paham.

2. Saya tinggal lagi sebulan untuk kehidupan yang bebas berfoya foya.Lepas tu dah bizi saya pun tak dapat nak gambarkan lagi perubahan hidup saya sebulan akan datang kelak.Ntah ntah blog kesayangan ni pun dah tak dapat nak update bungkus saja dalam kain.Eh, tamaw la!!

3. Esok saya nak pakai baju apa pergi sekolah?Ini macam perkara normal kena pikir hari hari.Padahal pergi sekolah tiap hari jumpa students yang sama tapi berperasaan macam nak pergi date yang pertama.Susah betul nak pilih baju melaram.Eh?

4. Esok nak kena masak sebelum pergi sekolah.Mak takde dua hari.Jadi saya jadi chef.Wallaweh.Saya dah pandai nak masak untuk seisi keluarga.Takjub bukan?

5. Nak tido.Esok ISNIN kan.KERJA!!

Comments

Rashid said…
salam

add math?.. adoiiii.. sebut namanyapun dah rasa fenin fenin..

hehe
LUVLYDIYANA said…
nak buat mmg penin..nak ajar ok dari math...huhu
yonna said…
eh ko sambung master ke wehh? ke aku yg tatau?
LUVLYDIYANA said…
aku dapat tawaran.tapi tak kecoh lagi.ni baru nak kecoh.hehe

Popular posts from this blog

Info Buat Cikgu Yang Nak Sambung Belajar FREE

Entry Yang Terlambat

Jalan Jalan Di Bandar Muar