Wednesday, May 19, 2010

Maw Nonton

Ini adalah senarai movie yang akan datang yang saya NAK tengok!!

LAGENDA BUDAK SETAN



Tadi saya tengok traileer cerita ni kat Astro. Macam terasa sungguh best buat saya rasa nak tengok walaupun saya bukanlah yang tengok cerita melayu kat panggung sangat.Banyak nak tunggu musim raya takpun Astro Box Office kan saya ada. Tengok pelakon pun semua hot macam pisang goreng panas panas semua.Paling hot sebab ada Lisa.Dia tu cantek sangat lah!

PRINCE OF PERSIA


Tengok trailer cerita ni pun macam best nak tengok!Nak tengok!Nak tengok!Cerita ni based on video game kalau tak silap saya.Macam best.Buatkan saya nak tertengok tengok

WHEN IN ROME


Cerita ni dah lepas.Tak sempat nak tengok pun.Dah penat saya jelajah kedai cd kat Taiping nak cari cerita ni.Semua dah habis di jual.Dah habis ke memang tak di jual?Cerita ni tak sempat tengok.Aritu nak tengok, dah kelam kabut nak tayang cerita Orang Besi.Menyampesssss.


No comments:

REVIEW: DTOX NATURAL SENDAYU TINGGI