Application Status

USM
dia cakap dalam perhatian berjaga jaga....
UKM
Macam biasa Universiti Kecintaan ini boleh mendatangkan kehampaan tahap tinggi.Dari dulu asal saya nak cek status permohonan dengan perasaan beria, mesti last last dia suruh call je fakulti. Lepas tu , orang yang angkat fon dekat fakulti tu mula la angkat fon macam kita kol sekadar nak menyusahkan.Tak 1 Malaysia langsung heh!


dia suruh kol ja....sighhhhh

Saya berharap kali ni dapat.Ni cubaan kali ke 2.Kalau tak berjaya, saya akan cuba lagi untuk kali ke 3,4,5,6,7,8,9..................................sampai tapenat.........


~gemuruh jiwa, semangat membara,
dari puncak tinggi di angkasa,
bertaruhkan bintang berkerdipan
menyerlah jauh dari yang biasa~
GEMURUH SEHHHHH!!!!!
















Comments

Popular posts from this blog

Info Buat Cikgu Yang Nak Sambung Belajar FREE

Entry Yang Terlambat

Jalan Jalan Di Bandar Muar