Aku Bukan Loser


Cite The Losers adalah mengasyikkan.Siapa yang tak pergi tengok dia adalah loser.Tak rugi tiket wayang RM 10 bila dapat tengok lelaki yang menggoda jiwa.Heh!Miang ya....Bap sket!

Cerita ni menceritakan 5 orang askar US dalam misi membalas dendam kepada seorang yang jahat yang bernama Max .Cerita ini taklah berat sangat.Action movie.Peminat peminat action movie, tak rugi pergi tengok.Best.Best.Tapi ending cerita ni macam simple sangat.Part tu yang tak best sikit.Tapi overall, dari awal sampai ke pertengahan cerita.Tak rugi pergi tengok.

Movie ni ada juga diselitkan dengan part part kelakar.Boleh tahan kalau nak gelak.Kah Kah Kah.Jadi kalau dah boring nak berserius di panggung, jangan risau, anda juga boleh nak gelak.Takla nampak loser sangat kan kalau asyik nak serius ja kan.

Saya nak tengok When In Rome juga.Siapa yang dah tengok?Best ke tidak?Macam cerita lawakkan juga kan.Saya maw tengok sebab dia cerita lawak.Paling penting cerita tu dekat Rome.Salah satu impian saya adalah nak melawat Rome.Tak dapat pergi, kita tengok sajalah dalam movie dulu............


Update tentang abang....
Abang dalam kondisi yang baik baik saja sekarang lepas pembedahan.Silap info sikit, bukan mulut abang yang di jahit.Memang mulut, tapi bahagian dalam.Sebab tu doktor bagi nasihat abang tak boleh makan selama 6 minggu.Lama gila!Konfem kurus selepas minggu ke enam.

Abang dah boleh cakap sket.Tapi tak la berapa jelas percakapan dia.Tiap hari kena cuci mulut abang 3 kali sehari.Yang paling rasa syukur, abang dah nampak makin sihat sikit sekarang walaupun masih lemah lepas pembedahan.Lagipun, tak makan kan.Siapa yang tak lemah.Betol tak?

Sekarang yang merisaukan tentang kemasukan abang ke matrik.Still nak daftarkan abang, tapi banyak sangat pelajaran dia yang tertinggal nanti.Kalau sebulan lebih tak pergi belaja, banyak gak yang tertinggal tuh!

Sekarang bersabar sajalah abang, tiap tiap hamba Allah semua ada dugaan.Tapi mungkin dengan cara yang berbeza beza.T______T






Comments

Popular posts from this blog

Info Buat Cikgu Yang Nak Sambung Belajar FREE

Entry Yang Terlambat

Jalan Jalan Di Bandar Muar