Sunday, March 7, 2010

I Miss U But Not Crazy

~ikmal : mukanya bolat bolat....~


~ikmal n ain : hidung kemek geram macam nak gigit....gagagagaganas!~


~ain : segala aksi BUGURU yang ajar~

~ashraff : name glame ayap....minuman kegemaran susu ibu~

~ ashraff again : muka jambu ~

Hari ni entry berunsurkan kerinduan. Gila saya gilak sekarang banyak rindu sama ini kiddo kiddo yang kulit semua putih putih halus mulus gila saya jeles. Ini gen belah mak saya. Semua putih putih gebus gebus. Saya adalah pencampuran gen bapa yang agak kecoklatan. Tapi takpe, Olay Total Effects kan ada. Ini bukan promote. Tapi percayalah..ianya memang berkesan.Saya dah memang berbangga tidak riak dah ni.

Tadi saya sudah mencall untuk sembang dengan Ain. Sejak kecik Ain memang sangat rapat dengan saya. Tido pun kecik kecik saya bagi bedtimes stories sama Ain sampai last last bukan Ain yang tido, tapi saya pulak yang terlelap lelap bersama buku.Haha.Usaha untuk menjadi ibu sudah gagal. Saya kalau jumpa Ain bukan saya yang asyik cerita, dia yang banyak cakap.Tambah sekarang sudah masuk Smart Readers Kids, kalau call asyik cerita pasal dia rajin pegi sekolah saja lepas tu siap maw ngetest saya "A for what Kak Anis?? "......"B for??"......

A for Anis
B for Banyak
C for Cantik

Sekian....

Ikmal adik Ain.Kecik lagi.Tapi muka sangat gemuk bulat bulat terasa macam nak picit.Dia tak rapat sangat dengan saya.Sebab sejak kecil bibik jaga. Tapi bila kakak nak main dengan saya.Dia pun maw ikut sama.Aduyai...~rindu~

Ashraf muka jambu. Tapi muka saja jambu. Tapi ganas nak mampus tak larat maw layan. Tapi fun. Suka ajar saya main game. Saya suka pura pura tak terer mula dia rasa maw ajar saya banyak kali supaya jadi super terer bermain Super Mario. Suka budak ni. Ta penat maw ajar orang tua kuat degil tak reti main game ni heh!

Owh ya....sebenarnya mereka adalah the little kezen saya. Ini saja yang tinggal lagi the little angles. Yang lain semua sudah besar besar gajah dah memang terabai perhatian. Budak kecik memang orang sayang kan. Budak Besar??

1 comment:

Monkey D Luffy said...

kezen rupanya
ingat anak buah
ko kakak tua ler
haha

PHD IS A LONELY JOURNEY