Friday, February 19, 2010

Hot N Sunny Day...


~gambar di ambil bersama penyelamat :p ~

Cuaca sekarang memang panas tak terkata.Tido malam pun terasa panas.Nak mandi air pun terasa panas.Nak minum pun air terasa panas.Even duduk dalam toilet pun sekarang saya rasa panas

Kalau mengajar petang tu,bahang panas pun macam terasa dalam kelas.Tiap kali habis mengajar, mesti kena minum air dulu.Kalau tak macam kekontangan dah rasanya nih.Air bawa sebotol pun kadang kadang tak cukup.Air panas macam dah tak pandang dah sekarang.Memang sambar ais je la sekarang.

Sekarang buat kerja petang petang pun dah jadi lembab.Bila cuaca panas sanagt, pemikiran pun saya rasa macam dah tak produktif sangat.Nampak sangat pemikiran kritis saya dipengaruhi oleh suhu.HAHA

Owh..cuaca sekarang memang panas.Serius cakap..saya kadang kadang TAK TAHAN la...Hanya shades penyelamat saya sekarang.Ini betul. T_________T




10 comments:

ASaDa RyutaRo said...

kerja time petang.. mengundang ketiak basah.. hahaha..

Framestone said...

bro panas2 cam nie selalu je bawak air maask berbotol2 huhu

xkisah time koje ke kat kebun ke or dalam bilik tido

BroFramestone Blog

maiyah said...

mmg panas

yonna said...

mmg weh!!!! HAHAHHA aku rasa mcm nak naked ja time tidoq! eieieie.

now perak paling tinggi kot suhu. haha aku tgk berita ptg td. if hujan pun, kejap je kan?

i miss hujan T_T

zara said...

serus panas... za pon tak tahan

LUVLYDIYANA said...

asada :
kena pakai rexona untuk mengelakkan ketiak basah..hehe

LUVLYDIYANA said...

bro :
dah kekontangan kan..huhu

LUVLYDIYANA said...

kak maiyah :
tak tahan!!huhu

LUVLYDIYANA said...

yonna :
yeke..patut teruk sgt aku rasa..huhu..aku miss rain juga..huhu

LUVLYDIYANA said...

zara :
nak dok dlm peti ais ja rasanya

REVIEW: DTOX NATURAL SENDAYU TINGGI