Sunday, January 3, 2010

Tulisan Rewang

Morning peeps...sebentar saja tadi saya baru saja habis berchit chat dengan Ema dengan lamanya di phone. Cadang maw tulis esei blog tapi sekarang macam sudah maw pegi sekolah, saya pendekkan ini menjadi rumusan.....

  1. Hari ni hari pertama persekolah...excited bercampur cuak. Excited nak mulakan tugas. Cuak sebab tahun ni pegang jawatan besar sket kat sekolah. Saya berharap saya bley handle semua permasalahan...
  2. Hari ni saya dah dapat point yang baru dalam hidup. Kejar benda yang berkepentingan. Tinggalkan benda yang buang masa. Ini bukan masalah dengan segala social networking yang kadang kadang berkepentingan, kadang kadang tak.Tapi ini masalah hati saya. But i get the point. T________T
  3. Rasa tak best..ni sekali lagi rasa tak best bila mengira ngira kawan-kawan saya dah ramai move ke KL. Wahai KPM, i pun nak transfer gak boleh tak? Plz....plz..plz...Tak lama lagi Ema dah nak move ke Sungai Buloh.Owh!! Tak best nya hidup tanpa kawan untuk berfoya foya. Sighhhhh
  4. Hari ni kena beli headfon baru. Malam nanti maw bercalling calling dengan Ayu di YM. Yehaaaa...
  5. Saya tiada point ke lima..tapi sekarang saya perlu bersiap ke sekolah sebab maw pegi awal sket ke sekolah hari ni untuk hari pertama...
C ya!!....

p/s : lepas ni blog ni mesti penuh dengan cerita sekolah.....eh! saya kan cikgu :P

6 comments:

maiyah said...

slmt mngajar

zara said...

baik cikgu~!!

queenlyana said...

Cikgu...!
semoga tahun 2010 ini menjadi tahun paling best dalam hidup you dan hidup I juga..!

Kalau ada murid-murid nakal, you piat je telinga depa. hihihi

LUVLYDIYANA said...

kak maiyah :
thanks

LUVLYDIYANA said...

zara :
baik doc!!

LUVLYDIYANA said...

lyana :
ameeennnn..!!

nak pok bontot die sekali

PHD IS A LONELY JOURNEY