Monday, January 18, 2010

Redha Dalam Duka

Kamu taw tak..every time bila bes fren kita maw kawin..eh bukan KITA tapi best fren SAYA maw kahwin, hati saya sangat berbahagia untuk dia tapi terasa sedih bila saya sedar bahawa saya dah kekurangan quality time bersama sama dengan dia.... T___T

TYA..love u!! love u!! love u!! Kita kawan sampai syorga ya! Tetiba teringat story mory impian ko yang maw jadi Isteri Solehah. Ya! Ya! Ko sudah maw menjadi isteri dan aku sentiasa maw ko hepi hepi saja. Best sangat dengar kisah cinta ko dari cerita Cinta Sekolah sampai Cinta Kekal Abadi sekarang. Ianya Happy Ending Story yang aku akan cerita sama anak anak aku yang aku ada kawan yang sangat sweet kisah cinta nya! Wallah!

Eyh, sudah lama tak mencalling Yanti. Dia sudah maw mendeliverkan baby bulan 2 nanti. Saya sudah termiss pulak maw mengupdate jenis jantina baby. Tiap kali saya call @ berYM dengan Yanti, saya mesti nak tanya. "Dah nampak dah ke baby apa?".."Boy or Girl?" Biasa arr, saya memang suka excited lebih. Excited macam saya punya anak saja.Tapikan, saya dah nak jadi auntie weh! Yeay! Tetiba terasa diri tua saja bila di sebutkan aunty. Tapi tu kan macam sweet sweet juga bila ada kids yang cute tiba tiba panggil kita ' Aunty aunty nak sumi'. [ saya pun tak taw kenapa saya bagi contoh sumi tapi sumi tu saya suka makan time kecik kecik dulu. Siap demand warna sumi lagi. Nak kaler merah! Nak kaler hijau! Suka makan dua jenis tu ja. Sebab saya tak suka sumi kuning sebab saya tak otak kuning.Eh! HAHAHA ].

Saya ada satu pakatan bersama dengan Yanti.Bila saya sudah ada anak NANTI, saya dan Yanti sudah bilang maw mengkawan baik kan anak anak bersama.Kan Kan.Senang semua nya berkawan baik kan.Mesti terasa macam heaven saja.

Jap. Kenapa entry ni terasa sudah nak masuk cerita bab kiddo yang cute cute saja?Macam dah lari tajuk saja. Dah la. Saya nak Offline sebelum ianya melarat.HAHAHA. Geram kan penutup entry macam ni. Maw saja baling kasut kat kau Anis.Sighhhhhh.

4 comments:

Liz said...

aku hepi dgr org lain nak kawen..tp dalam hati aku kosong sbb tak jumpe calon yg sesuai..pendek kate, lom smpai jodoh

**Bila Comel Jadi Comot** said...

betol sgt bila kawan baik dah kawen kurang sudah masa bersama die ..huhu itulah yg terjadi kat aku skng

yOnnA said...

mesti perasaan kita sama nanti. lagi2 kalau tu bff kita kan.

time bff aku dulu, time akad nikah je, aku yg rasa nak rabak. sedih gila weh. rasa nak banjir dah surau time tu.

feeling lost sangat.

tp lepas kahwin ni, kitorg seems mcm dulu. best! :)

tp dalam kes ko, mungkin agak susah. ye lah.makcik tu pun belajar luar negara kan? T__T

takpe babe, friendship remain forever kan? :) doa semoga diorang bahagia je

Anonymous said...

bff kite pun sedey sbb kte kawen. kt ckp 'wpun aku kawen tp aku msh kwn kau". tp rupanya benar telahan mereka. setelah bkahwin, kte xde masa utk kwn2. lebih utk suami dan 2 family. tp tiap mgu x lupa hntr msg kat fb atau sms.

REVIEW: DTOX NATURAL SENDAYU TINGGI