Tuesday, December 15, 2009

Penang : Saya Datang Lagi

Tadi saya ke Penang lagi.Sejak dah setahun duduk dengan parents ni, saya dah kerap sangat dah g penang. Sampai saya rasa sekarang ni jalan kat pulau tu macam dah terror dah saya explore....kalau maw jadi tourist guide secara sambilan pun saya rasa dah boleh dah macam ni.Kalau setakat maw g Bukit Bendera, Batu Feringghi, Taman Rama-Rama..itu macam senang saja. Haha.Gila lah aku riak!

Petang tadi pun saya menjadi tourist guide lagi.Dis time dengan Mahirah.Membuat sedikit urusan rasmi di Penang bersama..kemudian membawa diri di dalam MyViTo ke Gurney Plaza.Sebenarnya, dekat Penang ni, saya hanya ada dua tempat je yang suka untuk menshopping membuang wang. 1st saya suka shopping dekat queensbay. 2nd, saya suka shopping dekat Gurney Plaza. Terkini : Penang Times Square dah bukak. Macam best maw pegi. Tapi tunggu sampai kedai dah banyak bukak bagai nak rak..baru saya maw explore tempat tu.

Tadi pergi Gurney, macam membelah jiwa raga. Sales memang banyak. Syaitan asyik bisik-bisik hembus secara halus di telinga kiri..'belila..belila..'. Gila lah syaitan..kaw memang penggoda tegar!

Tunggu la queensbay...gaji masuk nanti saya maw g memborong di sana!

~ Mode swing : damn ..saya ngantuk! ~

8 comments:

Liz said...

gurney besss..queensbay bes...bf aku ade umah dekat2 dgn queensbay.dr bridge da nampak..kalo aku ade jodoh, aku dapat dok sane, hari2 muka aku ngadap quensbay..ranap duit laki aku..hahahaha

maiyah said...

beli le setan tu lolipop gerenti tak kaco lg heee

zara said...

wahh bole la jadi tourist guide za gak ni..huhu..cop cop kene bayar bayar brape kak satu trip?? kekekee

Fatt Chin Choy said...

ko jadi tourist guide aku blh? haha

LUVLYDIYANA said...

liz : camtu ko kena kawin ngn tokey q/bay arr...1 mall ko dapat nanti..hehe

LUVLYDIYANA said...

kak maiyah :
die demand..nak toblerone..geram betul saya kat setan nih.

LUVLYDIYANA said...

zara:
untuk zara..itu semuanya FREE!!

LUVLYDIYANA said...

untuk ah fatt :
kena BAYAR!..haha

REVIEW: DTOX NATURAL SENDAYU TINGGI