Sunday, December 6, 2009

Mereka Best Fren


~anis n simaa....FOREVER FREN....ini kawan baik saya.sejak saya tadika.die memang baik dan comel! ~


~anis n laa..FOREVER FREN..ini kawan baik saya..sejak hari kedua saya di UKM~


~more : anis n laa ~
~more : anis n laa ~

Kenapa saya letak gambar best fren?
sebab diaorang maw bertunang.

Kenapa perlu letak gambar best fren?
sebab saya rasa teringat happy hour saya dengan best fren

Kenapa nak letak gambar best fren?
sebab lepas ni saya rasa diaorang sibuk dengan life tunang-kahwin.

Kenapa ada gambar best fren?
sebab diaorang adalah best fren sampai bila bila!

Kenapa banyaknya gambar best fren?
sebab saya banyak kenangan dengan best fren

Kenapa ada dua orang gambar best fren?
sebab dua orang best fren saya sudah maw tunang.tiba tiba saya rasa saya tak mau lost my best fren.. :P




4 comments:

maiyah said...

cerianya.. mesti gamat tu.. nanti anis pun akan sibuk gak :D

akak dah ketuk kepala santa klos yg jelma umah nuffnang adik tu

Marina Muhamad said...

oh! oh!

LUVLYDIYANA said...

kak maiyah :
thanks kak maiyah!

LUVLYDIYANA said...

marina :
ah!ah!

PHD IS A LONELY JOURNEY