Induksi

Tadi cek portal JPN Perak..nama saya dah tersenarai untuk Kursus Induksi Tahun depan untuk ambilan yang ke 4....tengah cek tadi ternampak sekali nama Mahirah Binti Amir..kawan seUKM saya dulu. Dia pun sama kena g induksi pada ambilan ke 4. So nanti, bila saya g induksi,saya dah ada kawan dah. Best arr sket sebab dah ada kawan yang saya kenal... :)


~klik untuk melihat nama saya secara besaran ~

So, kepada cikgu baru yang belum induksi lagi, korang bley cek kat website ni untuk tahu korang ambilan ke berapa.....


Eh..ni untuk cikgu yang berkhidmat di Perak bumi kecintaan saja. Kat negeri lagi, korang cek la dekat Portal Jabatan Pendidikan Negeri masing-masing k..

"Teacher nurture a seeds today, so they might blossom into the flowers of tomorrow"

Comments

maiyah said…
slmt br krusus ye
yOnnA said…
ceyy masuk2 je blog ni dah kene pergi kursus ye tuan blog? hehee

ko perak kt mana?
my note said…
tahniah anis.................nanti bg la tips k hahahahah

Popular posts from this blog

Info Buat Cikgu Yang Nak Sambung Belajar FREE

Entry Yang Terlambat

Jalan Jalan Di Bandar Muar