Good Bye 2009

Welkam 2010.Lagi beberapa minit maw samapi pukul 12. Mostly blogger menulis azam di blog , dan saya ada juga azam maw di tulis. Eh..macam tiru ja. :P. Saya tiada azam setinggi gunung sangat tahun ni. Saya takut kalau semua azam yang saya buat, semua ta dapat, semua impian yang saya hajat, ta dapat, nanti saya mula give up terasa nak down to earth saja. Sebab kebelakangan ni banyak snagat dah benda yang saya nak tapi tak dapat. Tuhan sedang menguji saya ni. Kuat Anis kuat!.

Tahun 2009 bukanlah tahun yang TERBAIK buat saya. Tahun ni banyak banyak sangat benda benda yang meratah hati. Tahun yang saya rasa banyak sangat perubahan drastik zoom zoom dalam hidup saya. Banyak sangat peristiwa upside down dalam hidup saya. Sampai saya tamaw sangat lah nak ingat.Nanti hati ni mula nak emo bawa diri sorang diri.

Untuk tahun ni, saya hanya berazam untuk menjadi Anis Diyana yang lebih baik dari tahun 2009. Baik dari segi sahsiah nya, agamanya, akhlaknya, hatinya, budinya, perasaan nya, pekerjaan nya, kehidupannya, kewangan nya. Overall, maw yang baik baik saya buat saya di tahun 2010. Semoga saya menjadi lebih baik. Semoga menjadi hamba Allah yang lebih baik. Semoga saya bertemu pasangan yang baik..Eh!tu pun nak masuk list..... Amin...Amin...Aminna!!

" Aku menyintaimu kerana agama yang ada padamu, jika kau hilangkan agama dalam dirimu, hilanglah cintaku padamu....."


GOOD BYE 2009 .......GOOD BYE!!

Comments

teddy_froggy said…
salam 2010...
moga tawun nie beri yg trbaik tuk kamoo yer sis...
gud luck n_n
fathiahRAIHANA said…
moga twon bru nie
lbey brmakna dn lbey baek
drpd twon lpas :)
LUVLYDIYANA said…
teddy froggy :
thanks..kamu juga sama..semoga tahun ni lebih baik ya!
LUVLYDIYANA said…
fathiah :
thanks fathiah.. :)
LUVLYDIYANA said…
amir :
tuggguuu....eh!

Popular posts from this blog

Info Buat Cikgu Yang Nak Sambung Belajar FREE

Entry Yang Terlambat

Jalan Jalan Di Bandar Muar