8.30

Banyak nya benda menarik nak tengok pukul 8.30...

Nak tengok berita.....Sekarang da jarang baca paper.Kalau tak tengok berita macam tataw isu terkini Guan Eng pulak.

Nak tengok boys over flower..cite yang macam meteor garden. Suka weh Meteor Garden. Cite ni femes time saya form 5 dulu. Sangat addict dengan F4 sampai pegi Ipoh Parade pegi cari poster f4. Kira die hard fan ah ni...Cerita ni start pukul 8.30 dekat 8tv

Nak tengok Oprah Winfrey Show..saya suka layan Oprah. Talk show dia best. Tapi tengok issue jugak la.Dulu suka layan time pagi-pagi. Tapi sekarang suka layan time malam-malam sebab kadang-kadang time pagi tak sempat pun maw tengok tv.

Nak tengok Cucu Betong....MALIKA!!..kadang kadang tak sempat nak tengok petang. Nanti time buka sekolah nanti, konfem arr kena layan time malam je Cucu Betong ni. Wallamak.....

Banyaknya nak layan cite time 8.30...rasa macam maw memasang 4 tv serentak je ..tu pun kalau ada 4 tv kat rumah ni,..heh!..macam mana nak agihkan tv ni???eh bukan..macam mana nak dapatkan plasma nih....sighhh...

Comments

maiyah said…
tv yg kecik tu beli sopoloh heheh :D

Popular posts from this blog

Info Buat Cikgu Yang Nak Sambung Belajar FREE

Entry Yang Terlambat

Jalan Jalan Di Bandar Muar