Review

Blog dah dilanda mood keterbengkalai sekarang. Sebab sekarang cuti sekolah! Yahoo andre andre. Banyak buat aktiviti sosial. Blog pun dah saya tinggal kan jap. Meh nak jenguk balik meh.

Nak buat review 3 hari sepanjang ketiadaan saya.....

Hari isnin hari tu, saya g tengok Christmas Carol. Siyes tak best. Tak suggest korang g tengok. Saya siap menguap dalam cinema. Zai plak , bila saya tegur, siap tertido lagi. Kira bayar movie untuk tido jela. Kalau pilih Senario pun maybe best. Rugi 9 hinggit hari tu. Sekarang perlu tengok Twilight New Moon. Nak dating ngan Cullen. Phewitt phewitt. Kalau la Cullen bf saya, kuar dating nak suruh pakai purdah. Bukan bley sangat boyfren hensem2 nih..Nanti ramai plak nak usha2 phewitt phewiit. Saya jealous kuat nih. Hak Hak.

Hari selasa g buat road tour to KL jap dengan my parents. My parent memang rajin ulang alik KL pun. I saja ikut, jadi peneman setia mak. Mak memang suka kalau ada orang yang temankan dia. Setakat tolong angkat beg plastik pun jadi la. Keje sapa lagi kalau bukan saya, saya dan saya!

Hari rabu bersamaan dengan semalam, i pergi ipoh. Meet my best fren Tya. Dah lama Tya balik Malaysia, baru ni nak jumpa. Agagaga. Tya dah sudah semakin maju sekarang. Siap ada butik baju semua lawa-lawa. Kalau siapa maw kahwin pun boleh tempah dekat Tyaaz. Konfem pueh hati. Plus awek azizul hasni design. Tu macam best tu. Cun bangat!

untuk baju dan stuff yang menarik tertarik kau memang BOOM BOOM..visit here




Comments

maiyah said…
salam aidil adha.. ke mana jenjalan raya ni
LUVLYDIYANA said…
salam aidil adha kak maiyah!
maybe ke penang..yehaa!
dayah aziz said…
mcm klaka je bf pakai purdah nih..
huhuhu jom visit n folo my blog k...=p

Popular posts from this blog

Info Buat Cikgu Yang Nak Sambung Belajar FREE

Entry Yang Terlambat

Jalan Jalan Di Bandar Muar