Monday, November 30, 2009

Resultnya...

Emosi tengah bercampur baur macam nasi campur sekarang...eh bukan sekarang...sebenarnya sepanjang hari sangat emosi hari ni....bila saya call PPS dengan sah nya dah taw

PERMOHONAN ANDA TIDAK BERJAYA

Saya suruh PPS cek balik sebab apa ta dapat...dan sebab nya adalah dulu saya ni time degree dulu amik Ijazah Sarjana Muda Pendidikan Major Fizik Minor Matematik...

dan sekarang..

saya g apply Sarjana Pendidikan Matematik...dia cakap tu bukan major saya dulu..sebab tu tak dapat!

isk UKM ni..suka hati la orang nak apply apa pun...apsal dulu time keluar borang application tak letak syarat permohonan, SARJANA PENDIDIKAN MATEMATIK HANYA UNTUK BUDAK MATH...cikgu MATH pun tak bley..sila blah! jangan gatai nak apply..g apply pendidikan sains je g...

huh!

kadang kadang tak semua benda yang kita nak tu dapat kan?
sebab tu saya tak penah request maw kahwin dengan brad pitt tak pun donald trumph...sebab saya tau.. TAK DAPAT!..haha

17 comments:

maiyah said...

sbr ye dik.. byk gak songe dorang tu kan

my note said...

huh???...really, anis napa x nk try Uni lain....erm ko skrang dh sambg belajar ke lum.. wei, 2ggu la ak, ak pown nk sambg gak...hahahaha

my note said...

anis..bila leh ite jumpe ..windu kat ko la

Fatt Chin Choy said...

rezeki ada kat tmpt lain kot

Azwandy Bin Muhamad said...

salam...

xdpt ke cikgu???
sabar ye cikgu...
InsyaAllah rezeki cikgu ada kat tempat lain...
UPM ke... Hehe...

Framestone said...

sebab tue la kualiti IPTA kite out

if g oversea ko amik fizik ke biology ke... time PhD boleh pulak wat psychology... lg jauh he..23x

no more komen pasl isu nie

www.broframestone.com

Yot | is | Yati said...

alahai...sabar lah yer

yOnnA said...

babe.sabar.dah tak mampu nak cakap apa. hunting for job je la yang

hazeleyed said...

Ass-salam Anis
That okay girl...there's always next year right...never give up...try again...and again.

LUVLYDIYANA said...

kak maiyah :
aah..dulu tak cakap awal2..sabo jela..

LUVLYDIYANA said...

wani :
uiks...nak gak kew?ko dah nak kahwin.kena mintak izin suami dulu..haha

LUVLYDIYANA said...

ah fatt :
aah..rezeki ada kat ko..jom lanje! haha

LUVLYDIYANA said...

wandy :
okes..next year leh mintak UPM...thn ni try satu je..sbb budget dapat. :)

LUVLYDIYANA said...

bro framestone :
eh..i tak bley apply lagi kalo nak scholar tu... sbb i still bounded ngn KPM..hihi.. :P

LUVLYDIYANA said...

yot :
tengah bersabar..tapi nak berfoya foya..yes!

LUVLYDIYANA said...

yonna :
tape weh..aku cuba next time pulok..chaiyok!

LUVLYDIYANA said...

hez :
yerp..i will try again n again..never give up!!

REVIEW: DTOX NATURAL SENDAYU TINGGI