Macam Dalam Mimpi

Penah tak korang buat satu benda , then baru korang perasan benda tu macam korang penah mimpii.....

Contohnya macam sekarang, i tengah baca blog Lyana , nak tinggal komen , tiba tiba i rasa macam i pernah mimpi situasi ni. Eh, sekarang dah kantoi time tido pun mimpi blog.Hahahaha.

Comments

queenlyana said…
I pernah dengar orang kata,ia disebut DejaVu.. I pun pernah jugak alami benda2 macam tu..

it's normal babe.
don't worry tak yah gi jumpa doktor.
hahahaha
maiyah said…
mmg dulu slalu gak rsa camni, dok trpikir2 n cuba flashback apa yg rasa pernah alami tu :D

Popular posts from this blog

Info Buat Cikgu Yang Nak Sambung Belajar FREE

Entry Yang Terlambat

Jalan Jalan Di Bandar Muar