Monday, November 16, 2009

Kesabaran DiUji


Pagi tadi cek website UKM, result untuk permohonan masterji tak keluar lagi. I call PPS , dia cakap ada beberapa fakulti yang tak hantar result lagi. Sebab tu UKM sekarang paling lambat keluar result permohonan nih.

Cuak!Berdebar!Takut! sekarang ni semua ada.....Hari tu dah call fakulti, harapan macam negative bila pihak fakulti cakap i bukan major dalam bidang yang i apply, harapan mungkin tipis. Tapi sekarang i masih tak putus asa lagi selagi keputusan yang MUKTAMAD tak keluar , i masih berharap. Amin .Amin .Amin.

Hari ni penat...tinggal lagi 4 hari sebelum cuti sekolah...hoya!!!

6 comments:

Azwandy Bin Muhamad said...

Salam...

sabar ye cikgu anis...

Saya doakan permohonan cikgu lulus...

Amin...

yOnnA said...

babe..
jgn terlalu berharap.takut u akan down gila2.just hope for the best ok! :)

Framestone said...

tgu punya tunggu... jgn la sampai xkuar2 pulak ek

out of topic--> he...23x mne ade entry double meaning...nie triple meaning...thank coz link blog bro ek

maaf barua de mase nk reply komen yg lepas2

LUVLYDIYANA said...

wandy :
harap2 la..tak sbr tunggu ni..doa2 kan la eh

LUVLYDIYANA said...

yonna :
baikk...kalau tak dpt tu, i redha je la.. :)

LUVLYDIYANA said...

bro frame :
jgn la tak kuar...tak sbr dah ni..
ok..thanks for visit too :)

REVIEW: DTOX NATURAL SENDAYU TINGGI