Gambar Lama

Malam ni i kemas kemas balik semua files dalam laptop yang tua ni,i susun-susun balik semua folder gambar then i kira rupanya i ni dah ada 50 folder gambar sejak i di UKM dulu.Giler i rasa banyak.Tu belum lagi termasuk gambar yang ada dalam PC dan juga album.Semua harus simpan sebagai bukti kepada cucu yang nenek mereka { mereka ? cucu adalah banyak } dulu di zaman youngster nya telah membuat kerja part time sebagai model amatur tak berbayar. Ah! annoyink nak cakap model model. :P

Untuk tatapan umum, i hidangkan beberapa gambar yang i terasa macam melankolik jiwa i. Sebenarnya banyak lagi.Tapi untuk mengupload malam ni, kelajuan internet ni macam siput %$@$ plak. Tak kena potong lagi nih! Huh..

Ciri ciri gambar yang bakal dihidangkan : Bukan yang cun tapi berkenangan.


Gambar Pertama:

Gambar ni di ambil pas PMR.Cube cari mana i.I tengah duduk sambil pegang dagu no 4 dari kiri. Gile kenangan gambar ni sebab i bley tangkap gambar duduk sebelah perobek hati time tu.{ di sebelah kanan }. Dulu i tak suka dia sebab dia suka cari pasal dengan i.Tak puas hati ar tu...

Gambar Kedua :


Time ni tahun 2007.Last day i practical kat Melaka. Time practical i rasa tak best. Kenangan. T_T

Gambar Ketiga :

.

Ni lepas i tengok nescafe kick start.My fren jadi finalist akhir.So datang bagi supporter.Tangkap gambar dengan artis mestila kenangan.banyak gemuk time ni pun kenangan jugak.Muka agak bolat bolat.

Okeh.Itu Saja.Macam tak menarik langsung.tapi cukup cukup lah untuk malam ni.Esok i tambah lagi.Belakang i dah sakit lama menirap ni.Siyes gila sakit.

Comments

maiyah said…
tak nampak gemuk pun dlm gmbar tu, knangan mmg akan kekal dlm ingatan :)
LUVLYDIYANA said…
tula..macam nak back to the future je sekarang!

Popular posts from this blog

Info Buat Cikgu Yang Nak Sambung Belajar FREE

Entry Yang Terlambat

Jalan Jalan Di Bandar Muar