Sunday, October 25, 2009

Pagi Ini...

Pagi ini...
~lepas solat terus layan blog...memang jarang di buat!
~ada sumone yang berminat nak tgk Natrah....teruja sikit ada juga yang berminat sebab semalam ada kawan i bagitau kalau tempah ticket sekarang dapat offer...yeay!
~dapat video best dari adik annisa......semoga dapat apa yang di cari..ameen.ameen ameen..
~dapat msg dari Zila bagitau dia mc lagi....kesian plak i tgk dia mengandung sulung ni..
~i rasa tak sabar tunggu bulan 12..lagi lagi dan lagi..
~i nak kemas rumah sekarang!lepas tu nak pegi sekolah.............

Hari hari kerjaan udah mula.....lagi 20 hari untuk bekerja sebelum cuti sekolah..tak sabar ok!

6 comments:

Amir Fauzi Ramlee said...

Cantik arr tue ada offer.. Leh la banje i skali.. ahahaha..

anys amin said...

salam. kakak!!! hehe...

amin.. amin.. amin.. amina.. =P

kakak datanglah KL december ni! boleh pegi tgk Natrah sama-sama. Bunda nak sangat2 pegi tengok.

{wait2.. ada apa ngan bulan 12?? woohoe}

Framestone said...

lagi 20 hari ek....
oh budak nk cuti sekolah ek

www.broframestone.com

LUVLYDIYANA said...

amir :
i nak u belanja i.
Full stop......hihi

LUVLYDIYANA said...

annisa :

cha cha cha annisa :P

insyaAllah,cuti sekolah nanti, akak memang turun kl.bley stay lama sket.kali ni cuti panjang.n yang pasti, nak tgk natrah!

hehe..ramai yang suspen dgn bulan 12 tu...ramai yang ingat akak nak kahwin bulan 12 tapi bukan tu yang di plan.Actually, akak tengah tgg result nak sambung belaja balik. N result tu keluar bulan 12.

Doa doa kan la.Akak sangat tak sabar dan mengharap..

Amin...

T____T

LUVLYDIYANA said...

framestone :
after dis cuti panjang..yeay!

REVIEW: DTOX NATURAL SENDAYU TINGGI