Thursday, October 8, 2009

Jin Notti Pun Looser

Malam ni satu je wish i.......................

' i harap students i jadi baik baik baik baik dan tidak notti serta memeningkan kepala i lagi'

Sebab sekarang i rasa students i makin notti notti notti notti macam JIN KAZAMA!!!

Perkara yang mengsengkelkan i dekat budak zaman sekarang yang konon hebat lah konon..

  1. PEMALAS.....g sekolah bukan setakat buku tak bawak..pensil pun pinjam.homework kalau bagi tak penah buat.
  2. PEMONTENG......pergi sekolah tiap hari sebab nak ponteng je. Sampai sekarang keje cikgu i rasa bukan mengajar, tapi jadi pak guard nak kawal dak ponteng lalu lubang tikus..padahal baru form 1..dah pandai!!
  3. PEROKOK..baru form 1 dah pandai merokok..busuk!!
  4. PENGKURANG AJAR..dgn cikgu tak hormat langsung.Ada cerita kat sekolah i, cikgu ni cakap dia dah nak keluar, siap students cakap..kuar la kuar la...$#%@$%
  5. PEMINUM..lagi tension bila student siap minum2 arak lagi....hampagas kepala!
  6. PEGADUH..emosi lebey2..asal kawan cakap sket nak tumbuk..meh cikgu tumbuk sekali muka tu nak??
  7. PEMBISING....i rasa macam i buat free show je kadang2 tiap ari sebab i ngajar kat depan, bukan nak dengar tapi kerja bersembang 24jam..nak je i sumbat mulut dengan stokin busuk senang nyesal baru tau bersembang itu memudaratkan mulut. T_______T

Wahai students....jadilah kamu baik baik belako macam cikgu.. ~:P

8 comments:

Liz said...

sokong sume kata2 u..kadang2 die tgk kite muda lg..die bleh sesuka hati..

nasib student i aritu ok.tp pemalas jugak.hari2 masok kelas..hari2 kne membebel2 baru ngajar.

bile da malas sgt, lantak kau la.ko yg nak idop..aku da lepas zaman skola, dah ade keje da..ko esok tah korek sampah carik makanan..kejam gile mulut cikgu cam i..ahahha

Azwandy Bin Muhamad said...

salam...

cikgu, sekarang ni tugas cikgu makin mencanar dgn budak2 yg bermacam-macam ragam...

siap sanggup bakar dewan sekolah lagi sbb x nak duduk pmr...

Liyanaa. said...

kesiannya cikgu anis diyana :( i tanak jd cikgu nescaya i boleh jadi gila HAHAHAHHA

HASNIZA IBRAHIM said...

bebudak sekarang siput.. slow mo pnya pergerakan.... especially time soh turun lab.. haish..tension...

maiyah said...

hrp cikgu akan terus bersabar ngan kerenah bebudak sekarang :)

hariz_1rk_smkai said...

xpe ckgu...
thun dpan ngajar la 1rk...
gerenti x kecoh pye...
weeeee

queenlyana said...

i nak sangattttt jadi cikgu.
sebab i suka ajar orang.
tapi tak tau la i mampu ke tak, nak handle perangai orang.
kot perangai kucing cam Chumby tu leh la I piat-piat sekali-sekala. Ni manusia. Lagikan diri sendiri pun susah nak berubah.. apalagi i nak gi ubah budak-budak. Kot I jadi geng dengan depa nanti. hahaha

peminum....? ASTAGA..!! ada eh, budak sekolah dah minum-minum todi sume tu. MasyaAllah. Jahanam generasi depan kalo cam ni.

yOnnA said...

babe,peminum? melayu ka? omg!!! ada ka budak2 skolah minum kt sekolah!!!
budak2 skang mmg makin kurang ajar. jadi cikgu ni mmg sangat2 memerlukan kesabaran yg besar

PHD IS A LONELY JOURNEY