Busy Ke?

Tup Tap Tup Tap..hari ni dah Khamis dan dengan rasminya harini dah jadi hari last dalam dis week. Esok i dah start cuti dah rasa happy sekali sebab sekarang mood untuk bekerja sangat lah tipis. Esok cuti yes yahooo dot com. I teruja.

Cuti kali ni i dapat 3 hari. I sangat wish hari Isnin nak cuti. Sebab i rasa sangat lah tidak cukup 3 hari cuti dengan segala program yang i dah daftarkan untuk involve ni.Ces, semangat sungguh!Biasa la...mood gaya remaja memang macam ni...

Esok, i menginvolve kan diri nak join BBQ bersama gadis-gadis di rumah Kak Miza. Bakar saja apa saja. Yang penting i nak makan sosej , sosej, sosej. Ok, itu paling feberet.

Hari Sabtu, Ayu bercadang nak datang rumah i, dan i cadang macam nak bawa Ayu gi Bukit Merah Laketown sebab tiba tiba i teringin nak g jumpa Orang Utan, pusing pusing naik bot. Wah,macam menarik!!

Ahad, ati kahwin. N i dah janji nak pergi ngn my frens. So, ati, i'll be there. InsyaAllah....

3 hari cuti, dah macam-macam agenda yang i kena buat. So, i rasa macam i kena extra cuti lagi satu hari untuk relaxxxxxxxx..ces,,,ngengade!

Comments

yOnnA said…
haih babe, cuti 5 hari pon i rasa x cukup utk org yg da bekerja ni T__T
penat kann?
LUVLYDIYANA said…
penat penat..rasa nak cuti setahun babe..keje lagi..social life lagi..huhu
maiyah said…
kalo cuti mmg tak pernah cukup, akak dah lama dok cuti ekeke :D
LUVLYDIYANA said…
kak maiyah : nak cuti macam akak..best best best..hehe

Popular posts from this blog

Info Buat Cikgu Yang Nak Sambung Belajar FREE

Entry Yang Terlambat

Jalan Jalan Di Bandar Muar