1001 Rasa Babas

  • I rasa belog i dah 2 minggu i abaikan...bersawang sawang.Sekarang i akan start update update dan terus update sebab saya dah lonely kembali. T____T..Sob sob.Lap leyboard. :(
  • I rasa lepas musim raya ni, kerja i di sekolah bertambah tambah.Dah nak dekat akhir tahun.Semua benda perlu di berehkan sebelum November.Lepas tu cuti sekolah..yahooooo dot com!I nak bercuti lah.Mungkin ke Hawaii untuk menari cha cha.Hahahahahampeh ~ :P
  • I rasa sekarang macam masa tu macam tak cukup 24 jam bagi i.Banyak sangat perlu di berehkan dalam sehari.Ke nikmat lapang tu dah di tarik?uwaaaa...nak balik!!!
  • I tengah tungguh postcard dari Bangi.Tak sampai - sampai lagi....i risaulah!!
  • I rasa sunyi sejak adik-adik i balik asrama, tinggal i n adik je kat umah.....ini kes lonely ni..
  • I rindu lawak adik-adik i.Diaorang memang ala the clown sampai panggil i gila sex atas cubaan nak tangkap gambar adik ee time kain terlondeh.Hahaha.Owh..ini lawak adek beradek yang memang fun.Tunggu ye adik-adik...nanti gila sex ni jadi hantu baru tau.. ~:P
  • I rasa best ada ramai kawan sekarang ~ :P
  • I tak suka orang yang tuduh n judge i bukan-bukan tanpa kenal siapa i yg sebenarnya...jgn judge i sebelum berkawan T__________T
  • I tiada perasaan apa-apa terhadap camping yang i nak pergi esok.
  • I rasa otak i dah jemmed dan perlu tidur..

Good Nite!!

Comments

Ynn. said…
lama u tak menaip kn smpai keyboard pun jd leyboard hihi :P hoi rinduuu nk baca entryy baru cpt update lagi ehem

i kwn u tak? :P
Liz said…
tula...even i online tiap2 hari spanjang raya, tp takde mood nak apdet sgt..tu yg byk crite dikumpul2 kan tu..

skang baru rase boring namampos smpai tatau nak buat ape..apdet blog la kite..ekekkeke
Salam cikgu...

Byk keje eh???
sabar ye cikgu...
dah nak cuti da ni...
nanti leh la g holiday...
Framestone said…
jom kawan... baru leh judge kan...

peh sume die ringkaskan sebaik mungkin ek... xpe.. sepanjang raya ramai yg xupdate blog... jgn sedih2 ek

www.broframestone.com
LUVLYDIYANA said…
Ynn ;
i dah nekad..pasni i rajin update..u kawan i..frens eva afta
LUVLYDIYANA said…
liz ;
u sedang membina cafe kan.haha..terus usaha semoga laku
LUVLYDIYANA said…
wandy :
mmg tgh plan nak holiday ni...hihi...
LUVLYDIYANA said…
framestone :
i dah singgah blog u.. :)
tula..i tak ske la org nak cakap i ego la..belagak la..apa la..padahal kawan ngn i pun tak lagi..sedih ni!!!
Framestone said…
he..23x jom kahwen eh kawan leh huhuhuhu

www.broframestone.com

Popular posts from this blog

Info Buat Cikgu Yang Nak Sambung Belajar FREE

Entry Yang Terlambat

Jalan Jalan Di Bandar Muar