Today Is Saturday

Yeay!Hari ni hari Sabtu.Cuti!!!!!!.I dah plan macam-macam nak buat hari ni..


  • I bley tidur puas2 tapi apsal lepas sahur sampai sekarang i tak tidur2 lagi nih..OK..akan buat lepas ni!
  • I nak cuci baju kerja...sejak hari Selasa tak basuh ni....
  • I nak cuci autobots twins....dah 2 minggu tak basuh ni.Jangan hujan sudah hari ni.Kalau tak i memang tak nak buatlah!
  • I nak cuci toilet...ini memang i suke buat...Ntah ape2 ntah kerja yang aku suka buat nih...
  • I nak berbuka puasa dengan gadis-gadis di Jusco Perda hari ni...
  • I nak makan hari ni..opsss puasa

********************

Sehingga jam PC i menunjukkan pukul 1.45 sekarang,i dah berjaya buat

  • I dah tidur pukul 9 pagi tadi bangun semula pukul 10.Cis..i rasa tak puas langsung pun...
  • I dah berjaya mengambil alih tugas makcik dobi...
  • I tak jadi cuci autobots twins...ayah i dah cuci semalam.Mungkin dia dah rasa sakit mata tengok autobots banyak sopak di dada.Cis,tak seksi sungguh!!
  • I tak bersiap siap lagi nak pergi Jusco Perda.Hari ini i ada majlis berbuka puasa yang dinamakan An Evening With Gadis-Gadis.Wah,retro sungguh nama acara ni!!Petang ini i keluar dengan bakal model-model NUR ruangan pendidik corner edisi Jun 2010.Sudah lama tidak keluar secara berjemaah macam ni.I rasa fun sikit tapi apsal i tak siap2 lagi ni??.
  • I tak makan-makan lagi sampai sekarang.I dah mula rasa lapar nih.....

Ok..i mau siap..will update dis belog later..

Comments

ken_Tank91 said…
jarang2 jumpa orang suka basuh jamban...
tapi bagus gak, bleh tlong basuh jamban rumah aku..huhuhuhu
Liz said…
biasenye...bile ade niat nak basuh kete..time tu la hujan turun mencurah2...
kalo i da basuh kete..jgn harap la nak kluar time ujan..sbb nak tunggu cuaca elok tu adalah sgt susah!
maiyah said…
salam.. mase akak bleh jln dolu pun mmg tak leh tgk jamban kotor kit mesti polish bagi kilat baru bleh berangan dok dlm tuh :D
LUVLYDIYANA said…
ken tank:

best pe basuh toilet..bley dok lama2!!
LUVLYDIYANA said…
liz:
hujan memang melemahkan i nak cuci kereta..sebab tu tangguh2!
LUVLYDIYANA said…
kak maiyah :
memang suka dok lama2 pun dalam toilet..sebab tu kena pastikan toilet berseri seri..haha

Popular posts from this blog

Info Buat Cikgu Yang Nak Sambung Belajar FREE

Entry Yang Terlambat

Jalan Jalan Di Bandar Muar