Wednesday, September 16, 2009

Pelayan Request Tegar

Malam ini i seharian dengan gigih nya meng'approve'kan segala request yang ada di FaceBook.I memang seorang yang lambat sikit nak meng'approve'kan segala requests melainkan Friend Request.Jari i sekarang pun dah lenguh meng'klik'kan semua request yang i tengok hampir 200 kesemua nya...

Kepada semua peng'request' , terima kasih bagi baju raya lip lap lip lap, kuih raya nyum nyum sedap, kad raya besar-besar...confirm raya sakan lah i tahun ni sekiranya i cakap..NAK YANG REAL PUNYA..save budget plak tu kalau semua yang dapat ni jadi real...facebook ni memang mengancamlah!!

Kepada peng'request' FarmVille, Barn Buddy, Restaurant City......i tak approve sebab mood i nak main game sebegitu tak timbul lagi walaupun pernah la pada suatu hari, i g explore jap farmville....tapi i still tak berminat pada aktiviti yang memerlukan kegigihan yang mendalam ni..

Ini request dari mira...tag tag tag tag.. i nak buat sekarang sebagai seorang Pelayan Request Tegar malam ini...

01. Bekas kekasih saya adalah :
coit!!soalan ni tak nak jawab boleh....dah cakap..Dr Miang

02. Saya sedang mendengar :
Bunyi Tv


03. Mungkin saya patut:
Makan supaya lebih gemuk


04. Saya suka :
kacau Langeskumar..student saya

05. Sahabat-sahabat baik saya :

sahabat di waktu susah dan senang saya..

06. Saya tak paham :

Kenapa saya apply Biasiswa KPM dulu????

07. Saya kehilangan :
Gincu LOREAL !!!

08. Ramai yang berkata :
saya cikgu...haha

09. Makna nama saya :
Anis - Yang Mesra ~weet*weet~
Diyana - Agama ~aminnn~

10. Cinta itu adalah :
membahgiakan jika adanya kejujuran

11. Di suatu tempat, Seseorang sedang :
Meraba....Haha...saya musykil dengan ayat di suatu tempat tu...

12. Saya akan cuba :
menjadi yang terbaik dari sebelum ini..

13. Ayat SELAMANYA membawa maksud :
sampai bila-bila..

14. Telefon bimbit saya :
Sony Erikson K 800i

15. Bila saya terjaga dari tidur :
saya pikir apa yang perlu di selesaikan hari ni...

16. Saya paling meluat apabila :
Dia kutuk saya tapi last2 dia buat jugak....

17. Pesta/Parti adalah :
best tapi buang masa..banyak buruk dari baiknya..

18. Haiwan yang paling comel yang saya pernah temui ialah :
tenggiling..ni tokwan jumpa time kecik...

19. Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah :
sebelum habis belaja

20. Hari ini :
saya nak buat kuih raya!

21. Malam ini saya akan :
tidur awal..tapi sekarang pun saya tak tido lagi..

22. Esok pula saya akan :
pergi sekolah ada Majlis Tadarus

23. Saya betul-betul inginkan :
iphone 3gs..ngan SLR..

24. Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini :
saya rasa kulit saya kusam..need treatment!!

.25. Pusat membeli-belah atau arked permainan :
pusat membeli-belah

26. Makanan Barat atau Jepun :
barat

27. Bilik yang terang atau gelap :
gelap

28. Makanan segera adalah :
benda yang jarang makan

29. Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang? :
Kak Ngah nak online ke malam ni??

30. Tag ini datang dari :
http://writetomira.blogspot.com

2 comments:

maiyah said...

salam.. akak nih tak brape paham ngan facebook nih.. tgh dok ushaa jer kekawan lain :)

LUVLYDIYANA said...

takpe akak.leh belaja pelan2..amik la kad raya ye..

REVIEW: DTOX NATURAL SENDAYU TINGGI