Sunday, September 20, 2009

Event Hari Raya Pertama

Penat Penat Penat tapi best..........
hari ini hari raya yang pertama...seperti biasa adegan kunjung mengunjung di buat pada hari ni. I awal-awal pagi lagi dah ready nak pergi kubur atok.Agenda wajib yang di buat sejak atuk meninggal 3 tahun yang lalu.Then kitaorang balik rumah dan buat acara salam bersalaman..ni yg i tak tahan sangat nih..sob sob sob.Sedih bila part salam2 ngan mak n ayah mintak maaf , tetiba time minta maaf i teringat kadang-kadang mak ajak i keluar pergi pekan tapi i malas. I tau mak kecik hati sebab dia kena keluar sorang-sorang. Sebab tetiba i teringat, mak ajak makan sama-sama tapi i taknak sebab i nak main facebook, i tau mak kecik hati sebab makan sorang-sorang. I tau..i tau..i tau..tapi i buat..sebab itu i rasa sedih lah bila part salam-salam tadi. Saya insan kerdil... T_________T

Seperti biasa raya tahun ni i buat konvoi raya dengan kawan-kawan sekolah rendah.Ni tak pernah miss buat setiap tahun n tahun ni maybe tahun ni tahun last i dapat buat macam ni sebelum kawan-kawan i bergelar cik puan cik puan.Konvoi raya tahun ni meriah sikit sebab kitaorang g banyak rumah n planning cantik tak kelam kabut macam tahun lepas.......

Hari ni memang busybee banyak!!! Memang ramai orang datang rumah i arini...Sampai petang pun tak habis-habis lagi orang datang rumah i...Mostly kawan adik-adik i n sedara yang dekat...

Esok kami balik kampung @ Kedah...hoyaaaaa!!!

12 comments:

Liz said...

eh..btollaaaaa...
smalam mak i pegi bli brg kt mlaka sorg2..die ajak, i tak nak..pastu balik, die cakap brg tu penoh troli..lg tinggi dr die..smpai turun bukit mcm senget2 die bawak troli..sumorang pandang..i rase mcm bersalah sgt...sampai skang

Amir Fauzi Ramlee said...

Balik Kg mana tau?? Lol..

Raya raya..

maiyah said...

Salam Lebaran.. penat tapi seronok ye tak :D

akulensa said...

mengunjung ke blog je..selamat hari raya!

ken_Tank91 said...

selamat hari raya..
jemput r datang umah...

queenlyana said...

elop..
selamat hari raya anis
sebenarnya anis ke diyana eh?
heee
happy always yew..!

LUVLYDIYANA said...

liz :
betoi...mak macam tak kesah je kan kalo kita malas nak wat ape..tapi i tau diorg terasa..hehe

LUVLYDIYANA said...

amir :
kampung kat kulim.. :)

LUVLYDIYANA said...

kak maiyah:
betul..baru hari ni tersentuh blog

LUVLYDIYANA said...

aku lensa:
selamat datang :)

LUVLYDIYANA said...

ken tank91:
dekat mana rumahnya?

LUVLYDIYANA said...

lyana:
mostly panggil i anis...tapi ada a few yg pangil diyana..ikut suka la nak panggil apa salkan jangan joyah ke..senget ke..haha..selamat hari raya

REVIEW: DTOX NATURAL SENDAYU TINGGI