Saturday, September 5, 2009

An Evening With Gadis-Gadis

Petang tadi i selamat berbuka puasa bersama gadis-gadis.I suka lah guna perkataan gadis-gadis macam ni. Rasa macam eserehe....

I dah lama tak keluar dengan kawan-kawan sekerja i.Sekali sekala bila macam ni i rasa fun juga walaupun i rasa sedikit penat di akhir acara bila berjalan secara over di bulan penuh barakah ni.Tapi i still rasa fun...sampai i rasa dah lembik2 tak larat nak jalan pun ada.Mencabar sungguhla keluar time perut lapar ni!

Acara yang bakal menjadi acara tahunan ini,di adakan di Jusco Perda.Yeah,i tahu.Kalau tahun ni dah start berbuka bersama-sama,maka tahun depan pun akan berbuka bersama-sama jika cikgu-cikgu ni masih lagi bergelar gadis-gadis.

Kami berbuka di Johnny's Restaurant sebab i dah craving sangat dengan steamboat untuk seminggu yang lalu.Time i buka puasa dengan kawan2 sekolah rendah i last week,kami ada juga order steamboat.Tapi sumpah tak sedap.I rasa menyesallah!

I rasa ini majlis berbuka puasa i yang terakhir bersama rakan-rakan untuk tahun ini.Thanks to all my frens dari primary school ke secondary school sampaila ke workmates yang sentiasa meng'fun'kan hidup ini..Kawan tu bestkan!


Entry ini kelihatan penat sebab i tengah penat sekarang.Layan gambar jela!

~ini gadis-gadis...eh apsal gambar steambot ni???~


~ini steamboat....ah apsal gambar gadis-gadis ni??~


~ini kak bani ..eh..apsal gambar keow tiau sup ni?~



~ini anis..eh apsal gambar tom yam ni??~



~ini niza..eh..apsal gambar nasi ni??~


~ini zai..eh apsal gambar nasi ayam ni?~


















9 comments:

Monkey D Luffy said...

mana steamboatnya?

maiyah said...

salam.. wah.. siap sorang satu beg.. makan sakan :D

Azwandy Bin Muhamad said...

salam...

sedapnye...

bla cikgu nak belanje ni...

huhu...

Ynn. said...

sedapnyaa tomyam anis tuuuu :P anis tu siapa? anis diyana yng comel kee? haha

LUVLYDIYANA said...

kapten :
tu baru letak..hot tak steambot nye?hihi

LUVLYDIYANA said...

kak maiyah :
makan sampai tak larat nak jalan semalam

LUVLYDIYANA said...

wandy :
nanti i g upm..i gtau..hihi

LUVLYDIYANA said...

ynn...
tomyam tu memang sedap.anis comel??yes..yes..ada gak nak puji.. :P

Dancing Pena said...

sedap nya...hehe

REVIEW: DTOX NATURAL SENDAYU TINGGI