Entry laju-laju

~ini anis diyana..eh..bukan bukan..ini megan fox~



Semalam i update belog tapi streamyx buat hal.I taktahulah kenapa lembab sangat streamyx malam tadi.Mengalahkan siput belaan mak dara!

Entry ni i nak tulis laju-laju.Serap kuasa ultra superman jap sebab i dah nak g sekolah kejap lagi tapi still nak mengbelog kan diri.Belog itu menariklah!

Kejadian histeria dekat sekolah berulang lagi semalam.Sekarang baru i tau,hantu pun bekerja di bulan puasa.Bila hantu nak minta mc ni?Sebab i pun dah tak larat nak layan karenah students yang histeria dekat sekolah ni.Macam mental retarded pun ada i tengok.Cian.....

Students pun makin mengganas sekarang.Semalam sampai siap pecahkan kereta pengetua.Nasib baik kereta pengetua berketurunan masterpiece.So,bila students naik panjat2 kereta tu macam main dekat playground,masih tak kemek2 lagi i tengok.

Hari ini i rasa i kena jauhkan kereta i dari kawasan students.Bahaya.I taknak autobot twins i menjadi mangsa keadaan.Nanti megan fox sedey nangis2.Ok,anis dah nak start annoyink.Dah..soh..soh..g jauh-jauh...

Owh hantu...bila kau nak sakit?Amik lah mc di bulan puasa.Itu je i nak cakap..kan ni entry laju laju...

Comments

LUVLYDIYANA said…
yela kot..ganaz punye hantu
A C E said…
haha,,, thx singgah, anyway pasl hantu tu, dulu kt skola sy slalu gak ada budak kena sampuk,, ada lar satu cikgu ni .. dh skit ati sgt kena sampuk pastu ugut nk terjun bgunan .. lpas tu cikgu t pun , ckp biar je dia terjun,, pastu budk kena sampuk pun xjd... cuba cikgu check,, kalau budk tu btol2 kuat,, boleh percye,, kdang2 diorng nkkan perhatian... just oponion,, kurn pahala puasa aku,,=0,,,
anyway thx singgah n drop some coment... kedtgn dialu2 kn .. =)
Anis Mohd said…
bulan puasa pon ade kes cm ni ek.
terbukti lah , bapak setan sahaja yg d ikat itu.
setan pangkat bawahan still terlepas.ish ish ishh
LUVLYDIYANA said…
ace :
kalau yang betul2 masuk badan students tu hantu..then after i buat tu terus die cekik i..camne?takutlah!
LUVLYDIYANA said…
anis :

setan pakai ilmu kot..haha
A C E said…
hehe. cekik lawan blik.. bknnye ada sorng pun kt situ

Popular posts from this blog

Info Buat Cikgu Yang Nak Sambung Belajar FREE

Entry Yang Terlambat

Jalan Jalan Di Bandar Muar