Sunday, August 30, 2009

Small Gathering 2

Semalam i kuar berbuka puasa lagi bersama rakan-rakan.Kali ini bersama gadis-gadis,kawan2 i time primary school dulu.I sudah lama tak berjumpa gadis-gadis ini walaupun i bekerja di hometown sendiri tapi disebabkan gadis-gadis ini tidak bekerja di kampung halaman tercehnta,so kami pun macam jarang jumpalah...


~gadis-gadis~


~gadis gadis~
I,simaa n hanim.We are best fren ever after.Ok,ini kenangan.Sejak sekolah rendah lagi kami memang selalu bersama.Pergi ngaji sama2 , balik kelas tambahan sama2, pergi tusyen sama2, masuk lumba lari team rumah hijau yang sama, kelas yang sama sejak darjah 2, tapi boyfren saja tak pernah sama.Jika sama maka bertuah la si jejaka dimiliki oleh 3 gadis yang er..err..err..comel la jugak.HaHa.Tolong la anis.Janganlah kau annoyink.Plz..plz.Ok,tak comel.Ngaku.T_________T.

Before keluar berbuka bersama sama,i ada jugak ajak xschoolmates i yang lain.Tapi masing-masing tak dapat menghadirkan diri.Yang dapat join hanyalah i,simaa,ct,zaihan n ain je.Walaupun tak ramai tapi masih lagi mengimbau kenangan.

Kami berbuka puasa di Restoran Selera Malam dengan hidangan secara buffet RM 19.00 per adult. Dan i rasa semalam adalah makanan terbanyak yang i makan dalam bulan puasa.Sungguh la banyak sampai i rasa perut i over the limit.I sudah baca bismillah siap doa makan dan juga doa berbuka, tapi masih tak kenyang-kenyang.I rasa tangki perut i makin membesarlah sekarang...


~selepas makan..ini hasilnya~

Selepas berbuka puasa,i rasa syaitan tu masih ada yang terlepas di bulan penuh barakah ini. I,simaa n hanim berjalan jalan mengelilingi Taiping Sentral tanpa niat tapi bila masuk kedai kasut , masing-masing keluar dengan membawa sepasang kasut yang baru.Kasut itu memang menggoda...kasut jahat.kasut jahat.kasut jahat.Kasutku cantik.Kasutku cantik.Kasutku cantik.Kaki ku cantik memakai kasut cantik.Pujuk hati.Sebab dah lari budget kan beli kasut.


~kasut cantik...macam harimau..mengancam..aummmmm~


~kaki cantik berkulitkan harimau~

Semalam juga i berasa best sebab i dapat berjumpa lagi dengan kawan2 i sebelum semua gadis-gadis bergelar isteri tahun hadapan kecuali anis anis anis. I berharap masih ada kesempatan begini lagi tahun hadapan walaupun yang lain sudah tidak bergelar gadis kecuali anis anis anis. I juga berharap i akan bertemu jodoh sebelum lanjut usia.HaHa.Ini i malu lah nak cakap.I juga berharap i dapat kad raya banyak2 tahun ni. I juga berharap apa yang i plan untuk tahun ni berhasil dengan segala usaha yang i curahkan.

Cut the crappp....
I rasa i sudah buat double entry sekarang.So,better i stop sekarang sebelum i buat third entry..HAHA...










3 comments:

Monkey D Luffy said...

murahnya makan buffet tu

ermmm... ko nak kasut kulit singa tak?

LUVLYDIYANA said...

tak byk pun lauk nye...
nak kasi ke?

teacher syma said...

iye2..kte comel..tp nk ang xcte insiden mse beli baju tu..ala yg ang tettt.........

REVIEW: DTOX NATURAL SENDAYU TINGGI