Rupa-rupanya....

~ustaz senyuman menawan...i likeeeee...cute kan~

I banyak rasa shock malam ni.Bila i dengar Ustaz Ismail Kamus meninggal dunia di Mekah.I kaget.Sebab i rasa baru je i jumpa dengan ustaz senyuman menawan itu di sekolah bagi mengubati pelajar histeria.Tengok2,berita kematian nya kini i terima.I juga terpikirkan jika ustaz meninggal,mesti tiada lagi cara untuk rawatan histeria buat students kat sekolah i.Takkan selamanya sekolah i dikuasai hantu.Eee...i takootlah..



Rupa-rupanya..

Itu hanya khabar angin palsu semata.I lega.Eh,sangat lega.Sebab bukan Ustaz Ismail Kamus senyuman menawan yang meninggal.Jika tidak,negara akan kehilangan ahli ulamak yang i kagum juga tidak seperti Ustaz Akhil Hayy yang telah mengecewakan hati i sebab telah berkahwin lain.I sedih ni.....



Rupa-rupanya..


Yang meninggal ialah Ustaz Ismail Salleh.I tak kenal.Nama hampir serupa cuma nama keluarga yang berbeza.Apa-apa pun...mari kita sedekahkan Al-Fatihah buat si arwah sebagai umat islam bersaudara...





Al-Fatihah....

Comments

Liz said…
akhil hayy tu layakkah dipanggil ustaz...?
asik ana..ana..loya tekak den..
ustaz apo dok deting anak bini tinggal kt umah.chait!
ehem~♥ said…
name ayah laa bebeza...
bkn pemeli~
:p
yOnnA said…
ramai yang salah info semalam tau. haihh,elok2 dia tu kat Mekah tengah beribadat T__T i rasa 1 Malaysia terkejut kot.

Popular posts from this blog

Info Buat Cikgu Yang Nak Sambung Belajar FREE

Entry Yang Terlambat

Jalan Jalan Di Bandar Muar