Tuesday, August 18, 2009

Not Active

I DEMAM..sudah 4 hari masuk hari ni..semalam i pergi klinik..suhu badan i mencecah 39 darjah celcius n terus di masukkan ke bahagian kuarantin sebab i di suspek H1N1..nauzubillah bukan..i dapat mc 2 hari...semalam dan hari ni..tapi hati i tak tenang sebab a bundle of works are waiting for me kat sekolah..i nak g sekolah..tapi i pening..pagi tadi..penolong kanan call i tny surat notis mesyuarat audit pun i terpaksa jugak gagahkan diri untuk dtg sekolah walau pun i pening..petang ni...i cuba nak melakukan aktiviti yg membawa kepada perpeluhan..tapi sekarang sudah hujan macam mana nak berpeluh.i pening..i try pura2 sihat dengan main game di facebook..tapi makin lama makin pening.Sekarang kepala pusing2...will update dis blog soon..doakan kesihatan saya..AMIN!

4 comments:

Azwandy Bin Muhamad said...

salam...

semoga cikgu anis cepat sembuh....

LUVLYDIYANA said...

tq wandy..

Monkey D Luffy said...

kenapa ler ramai org demam sekarang ni yer

LUVLYDIYANA said...

musim demam kan sekarang..

PHD IS A LONELY JOURNEY