Tuesday, August 18, 2009

Malaslah!

I rasa i dah ok.Demam terasa kebah.Sakit dan sihat tu memang macam chipsmore.Kejap ada,kejap takde.Itu kuasa tuhan.Tapi now i berasa syukur di kurniakan kesihatan yang baik2...dan di berikan i sedikit kesakitan untuk menghapuskan dosa-dosa kecil bak kate terubuk masin....

I ske ah demam kat umah.Rase demam lama sket pun takpe.I suke sebab my parents ada nak bagi perhatian.Bley manja2 over the limit.Jangan jeles ini kebahagiaan rumah tangga.HAHA.I suke bila i ngadu2 kat mak nak makan char keow tiau..terus ayah tolong g beli walaupun i makan hanya 2 sudu sebab tak lalu.I suka bila i tgh baring2 then mak datang tolong bagi minum air bali suam.Sgt syurga.I ada cakap kat mak tak payah la susah2.Tapi mak cakap,mak buat sebab mak sayang anak2 mak.Ok,i terharu jap.Ambil tisu... T__________T.I terharu dengan kasih sayang my parents dan i harap i boleh menjaga mereka seperti mana mereka menjaga i.

Bila i demam ni macam2 la yang bagi ramalan ku benar2 palsu belaka..ada yang kata i demam sebab selalu stay up malam2 lama sangat.Ada yang kata sebab i kurang makan,tapi keja banyak pun ada.Ada yang kata i main hujan ni takde kena mengena langsung tapi i terima jugak lah.Tapi i rasa bukan semua tu jadi punca.I demam sebab sekarang memang musim demam n family i kalau sorang dah start demam,akan jangkit 1 family.Ni la yang di namakan kebahgiaan keluarga.Percayalah!

I rasa i malas menulis lah malam ni.....Esok i story lagi...

3 comments:

Monkey D Luffy said...

manja rupanya

LUVLYDIYANA said...

bukan manjala..tapi dimanjakan..hihi

queenlyana said...

Hye Diyana,
I pakai hosting & domain sendiri but menggunakan wordpress punya enjin. So most of application I adalah sama dengan wordpress.com

PHD IS A LONELY JOURNEY