Wednesday, August 12, 2009

Hari Ini

HARI INI....
I buat pertama kali tengok muka Ismail Kamus secara life.I ingat dia tua sangat la.Tapi hensem juga bile senyum.Dup Dap Dup Dap.HAHA.Jangan gosip.T______T.

HARI INI...
Ismail kamus datang ke sekolah buat pertama kalinya untuk perawatan histeria.Selepas ini, i juga wish Ustaz Akhill Hayy datang ke sekolah untuk membuat ceramah sambil i nak tanya,heart to heart..kenapa kamu cerai isteri kamu?I tak suka dekat youuu...Eh,tak tak.I takkan buat lagi ayat desprate macam ni.HAHA.I juga wish Hoobanstank dan juga All American Rejects cancel konsert di Sunway Lagoon hujung minggu ini demi memenuhi permintaan i,buat konsert di sekolah.Owh,itu memang tak boleh BLAH!

HARI INI..
I secara life nya melihat proses perwatan histeria yang di buat oleh Ismail Kamus.'Panas..Panas' jerit si mangsa.'Habis la mulut aku' jerit si mangsa lagi. ' Manusia ini memang %$@^* ( ini mencarut i tak nak cakap )' jerit mangsa selepas itu. Dan mangsa memang menjerit jerit semasa perawatan yang di buat.Mangsa yang terlibat lebih 20, i tak kira kerana suasana kelam kabut macam di langgar garuda di kala itu...

HARI INI
Proses perwatan histeria masih lagi belum berakhir.Mangsa masih berkeadaan SAMA.Ismail Kamus stay tak lama kat sekolah i sebab malam ini dia ada ceramah di tempat lain dan akan membuat rawatan dari jauh,katanya.I tak tahulah macam mana.Hanya Ismail Kamus yang tahu..

HARI INI..
I terasa penat sangat sebab menangkap ada menangkap seorang budak yang mengamuk kerana histeria dan tenaga nya i rasa lagi kuat dari The Rock walaupun dia kecik saja macam Liyana Jasmay....

HARI INI..
I rasa i dapat mengatasai perasaan takut i mengenai histeria n i rasa i makin strong dan makin nak bertukar ke colour hijau sekarang macam HULK..gerun tak..gerun tak..?

Ok..cukup setakat HARI INI...

3 comments:

Azwandy Bin Muhamad said...

Salam...

Hari ini...

Pagi td saya x pegi kuliah sbb demam...

Petang ni sy excited nak pegi kelas... Dah naik bas nak ke fakulti... Mmbr call ckp kelas batal.. Huhu...

Monkey D Luffy said...

kalau aku histeria camana ko nak handle?

LUVLYDIYANA said...

wandy :huh..terus jadi semangat yang hilang...

kapten : ko miang tak time histeria?hihi

REVIEW: DTOX NATURAL SENDAYU TINGGI