Sunday, August 9, 2009

Good Luck Jonas Brother

~ini Remy Ishak.Dia masih single n i suka dia.Dia bercadang nak jadi suami i,tapi i tolak sebab i tengok dia curang dengan Sharifah Sofia i tak kecewa.HAHA.Percayalah kalau nak~


~remaja yang berbaju melayu hijau,tersengeh sengeh dan tidak bermisai itu adik i.I panggil dia,adik ee @ abang chik sebab nama dia FITRI.I pun suka dia.~

ESOK adik i bakal menduduki trial PMR.GOOD LUCK adik ee.I harap dia akan dapat result berwarna warni walaupun tadi i tengok dia selumber je tengok ANIMAX tanpa ada perasaan esok mau exam i tak tahulah!.Sebab i pulak yang jadi risau tengok dia bersenang lenang sebegitu.Tapi mak cakap,lelaki memang macam tu,study sikit2 tapi dapatan nye banyak.I harap macam tulah sebab i tamak nak yang banyak...

Tapi,i tau adik i boleh walaupun dia selalu main gitar sambil menyanyi

'Aku keliru menjadi buntu...'

Hindarkan kebuntuan padanya bila jawab exam esok aminnnnn...

GOOD LUCK MY YOUNGEST BROTHER..ALL THE BEST TO YOU...


Ini kisah I...

Aktiviti yang berjaya i buat hari ini...

Buat kek - DONE.Tapi kek tak sedap terlebih masam i malas nak publish gambar sebab i tak proud...

Movie Marathon - DONE.Tapi i tak tengok 'Definitely,Maybe'.I tengok 'Devils Wear Prada' untuk kali ke 2 sebab i suka...

Love Affair - I tak baca buku pun sebab dah petang bangat deh..

Tanda buku - DONE.Kan i dah cakap..i mesti buat punya walaupun i cakap tak nak buat..aishhh

Isi Kad 001 - Takkan DONE selagi tidak terdesak..I bet u.Memang i malas nak isi benda ni.....

Sekian.....

6 comments:

MIRA said...

1entry bermacam crite.
aku xtaw nk focus mne.

LUVLYDIYANA said...

fokus kat cerita aku pun menarik juga.. :)

Monkey D Luffy said...

aku pun dulu result warna warni

aku warnakan slip result tu

TerubukMasin said...

gua nk fokus kt cite adik sis..
btol kte mak lu tu..
lelaki kn jiwa tenang..hehe..

*slm singgah..

LUVLYDIYANA said...

MDY : Haha..ko mmg lawak!ko warna pakai dye ke?

TerubukMasin:Thanks singgah..singgah la selalu.. :)

LUVLYDIYANA said...

MDY : Haha..ko mmg lawak!ko warna pakai dye ke?

TerubukMasin:Thanks singgah..singgah la selalu.. :)

REVIEW: DTOX NATURAL SENDAYU TINGGI