Wednesday, August 26, 2009

Aktiviti Selama 2 hari

SELASA
25 Ogos 2009

I berada di KL selama dua hari.I kembali melawat UKM,universiti kebanggaan n memang ada sedikit rasa proud sebab ukm dah mula membangun kini.I tengok dekat depan FST pun dah ada pondok bas bertingkat yang baru.Kalau dulu,berdiri la beramai ramai kepada sesiapa yang nak tunggu bas.Pakcik bas pulak macam dengki,suka tak amik students ikut time.Terpaksala tunggu berjam jam.Cian kepada sesiapa penunggu bas.Dekat depan FSSK pun i tengok ada jalan untuk pedestrian yang baru.Kalau dulu..kawasan tu tak terjaga langsung.Siap berlubang lubang sampai kaki i pun bley masuk dalam lubang bikin capek seminggu.Ooo,i dah kuar UKM baru nak wat cantik2.Tak aci!!!

I juga sempat membuat rondaan ke bazar ramadhan dekat shell Bandar Baru Bangi.Cis,ayat rondaan tak tahan.Macamsecurity guard plak i rase.Bazar Ramdhan yang menjadi pujaan setiap warga students UKM.I semangat nak cari nasi kerabu wan ateq dekat bazar ramadhan.Tapi tak jumpa pun Wan Ateq.Mungkin dah berpindah ke bazar ramadhan lain i tak tau.Oh,wan ateq...i'm craving now sampai nasi kerabu bertukar kebab plak di bazar ramdhan...Jadila tu dari tak beli apa kat bazar ramadhan...

I berbuka puasa di Restoran Limau Nipis sebab i memang teringin 100% nak minum air special limau nipis.Memang best.I suggest kalau ke Bandar Baru Bangi,try minum air ni yang berharga RM 3.50 segelas.Tak rugi wa cakap same lu....

I juga telah melawat the kids,my cousins yang stay di Presint 9 Putrajaya.I sangat tak larat nak layan dua orang kids yang makin buas ni sebab mulut dah tak reti nak letih n badan pun tak reti nak letih sampaikan sudah pukul 12 malam pun still nak ajak i main toys sambil nyanyi lagu barney....sampai i tukar lagu nyanyi lagu Ella si rama-rama..pandai plak budak2 tu nak ikut..HAHA...

Rabu
26 Ogos 2009
I pegi USJ ada hal sikit nak buat kat situ.I ingat nak contact Farah tapi i tau Farah bz,so i malas nak kacaulah.So sorry ye Farah.Next time, i datang KL,i pasti contact.Leh makan Tom Yam BBB lagi.Macambest..dari zaman student sampai la zaman worker,Tom Yam BBB jugak jadi pujaan.I rase i kena usha anak teruna pakcik Tom Yam BBB la nak resepi.HAHA..

I pegi Ariani Bandar Baru Bangi,mencari tudung ala ekin i nak tiru.Sale di Ariani sangat menggiurkan bley dapat sehelai dua tudung pun jadila asalkan i ekin....haha..

I bertolak pulang petang semalam jugak n to all my frens..sorry..i tak contact sesiapa pun i dtg Kl kali ni....no worries..next time i gtau..hihi...

2 comments:

YnaaOhYnaa said...

wah..! pejalanan hidup dua hari.. ehhe =)

LUVLYDIYANA said...

hehe..double entry namenye.. :)

REVIEW: DTOX NATURAL SENDAYU TINGGI